Primăria Sectorului 2 face plângere penală împotriva mamei minorului găsit în comă alcoolică

de:
19 aug. 2011
0 Afișari
Primăria Sectorului 2 face plângere penală împotriva mamei minorului găsit în comă alcoolică

Copilul găsit în comă alcoolică în urma evacuării unui bloc din sectorul 2 provine dintr-o familie dezorganizată. Mama sa trăieşte în Bucureşti în concubinaj cu un tânăr de 20 de ani cu care mai are un copil mic, iar tatăl locuieşte în Giurgiu şi se pare că este alcoolic, se arată într=un comunicat al Primăriei Sectorului 2. Minorul este în prezent internat la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, unde a fost dus după ce a fost găsit în imobilul din care au fost evacuate, vineri dimineaţă, aproximativ 100 de persoane.

El a fost preluat de către serviciile de protecţia copilului ale Primăriei Sectorului 2, fiind dat în grija Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului locale.

Copilul a fost găsit în comă alcoolică într-o cameră împreună cu un bărbat care în prezenţa angajaţilor primăriei a strigat să-i fie lăsat copilul în pace. Cercetările în acest caz sunt derulate de Secţia 6 de poliţie, unde bărbatul a negat orice legătură cu copilul susţinând că nu este rudă cu acesta şi nu-l cunoaşte, potrivit sursei citate.

Cookies