Primăria Sectorului 2 coordonează intervențiile făcute asupra străzilor. Drumurile nu vor mai fi sparte imediat după asfaltare pentru diverse avarii

13 oct. 2022
3004 Afișari
Primăria Sectorului 2 coordonează intervențiile făcute asupra străzilor. Drumurile nu vor mai fi sparte imediat după asfaltare pentru diverse avarii
Primăria Sectorului 2 coordonează intervențiile făcute asupra străzilor. Drumurile nu vor mai fi sparte imediat după asfaltare pentru diverse avarii / Sursă foto: Facebook-Radu Mihaiu

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a anunțat că administrația publică face primii pași concreți pentru a coordona intervențiile ce sunt făcute asupră străzilor din aria administrată.

Primăria Sectorului 2 coordonează intervențiile făcute asupra străzilor

Anul acesta, au fost făcuți primii pași concreți pentru coordonarea investițiilor ce sunt făcute pe străzile din Sectorul 2, după cum a informat Radu Mihaiu. Cu toate astea, administrația publică nu este încă coordonată cu toți cei care au dreptul de a face intervenții asupra străzilor, ci doar cu unii dintre ei.

Astfel, ar putea fi evitate situațiile în care anumite străzi sunt refăcute de către ADP, iar ulterior companii precum Distrigaz, Apa Nova sau Termoenergetica vin și sparg.

Fiindcă nu exista rețea de fibră subterană în zonă, și ca să nu se spargă trotuarele peste un an, am reușit să lucrăm în echipă cu NetCity – ei băgau fibra, noi în urmă asfaltam. Și cu Apa Nova am avut o colaborare bună în acest cartier. Ne-am aliniat graficele de execuție în așa fel încât să nu ne călcăm pe picioare, ba din contră, să ne ajutăm să terminăm mai repede, a transmis Radu Mihaiu.

Lucrările în Cvartalul 17 vor continua și anul viitor

Primarul a anunțat și că în Cvartalul 17 vor fi efectuate lucrări si anul ce urmează. Cu toate că au fost efectuate numeroase lucrări, atât de către administrație, pentru reabilitarea străzilor, cât și utilitariștii, zona respectivă încă necesită îmbunătățiri.

După cum anunță primarul coordonarea cu utilitariștii a fost una de succes.

Din cauza acestei sincronizări, lucrările durează puțin mai mult. Asta se întâmplă până când colaborarea devine un obicei.

La acest moment Primăria Sectorului 2 lucrează la documentația necesară pentru strada Litovoi Voievod, Podul Neagului și pentru strada Oradea.

Înțeleg că oamenii din zonă sunt deranjați de multitudinea de șantiere, însă avem nevoie de investiții dacă ne dorim un oraș civilizat, le transmite edilul cetățenilor.

Până la acest moment există încă șantiere deschise pe străzile Silvia, Teofil, Ipsilanti Voievod și Seneslav Voievod.

Cookies