Primăria Sectorului 2 colectează GRATUIT deșeuri voluminoase de la populație

de:
21 nov. 2018
1 Afișari
Primăria Sectorului 2 colectează GRATUIT deșeuri voluminoase de la populație

La solicitarea primarului sectorului 2, S.C. Supercom S.A. colectează, gratuit, de la populaţie, deșeuri voluminoase și aparate electrice şi electronice vechi – aparate de uz casnic; echipamente informatice şi de telecomunicaţii; echipamente de larg consum; echipamente de iluminat; unelte electrice şi electronice; jucării, echipamente sportive şi de agrement.

Locuitorii sectorului 2 sunt invitaţi să depună, în faţa imobilelor în care locuiesc, toate aparatele şi echipamentele de care nu mai au nevoie, pentru a fi ridicate gratuit şi transportate la sediile de colectare ale societății de salubrizare.

Sectorul 2 a fost împărțit în 10 zone, unde, în intervalul orar 9.00 -14.00, echipajele Poliţiei Locale Sector 2 și S.C. Supercom S.A., sub coordonarea Primăriei Sectorului 2, vor patrula pe străzi în vederea identificării locurilor de depozitare a deșeurilor, ridicării și transportului acestora la centrele de colectare.

Pentru detalii suplimentare, referitoare la operațiunea de colectare a deșeurilor electrice și electronice, cetățenii se pot adresa S.C. Supercom S.A. la numărul de telefon 021.9654.

Cookies