ARHIVA B365

Primăria Sectorului 2 cheltuiește 2,67 milioane euro pentru paza unităților de învățământ

Contractul acord cadru pentru servicii de pază la unităţile de învăţământ va fi încheiat pentru o perioadă de numai 103 zile iar valoarea estimată, fără TVA, este între 5,53 milioane lei şi 11,98 milioane lei, fonduri de la bugetul local, scrie capital.ro.

Conform anunţului de licitaţie, firmele private sunt obligate să asigure paza permanentă (24/24) pentru un 160 de posturi de pază repartizate la obiectivele (locaţiile) indicate în caietul de sarcini pentru perioada de referinţă. „Serviciul prestat este de asigurare a pazei obiectivelor împotriva accesului neautorizat, a vandalismelor, a perturbării activităţii de învăţământ, a accesului în incinte cu substanţe periculoase, a traficului cu substanţe interzise, a furturilor, a distrugerilor şi incendiilor.

Primăria Sector 2 organizează licitaţie deschisă pentru acest contract, principalul criteriu de atribuire este preţul cel mai scăzut. Termenul limită pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 27 septembrie.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button