Primăria Sectorului 2 anunță o nouă zi de curățenie generală pe străzi. Bucureștenii sunt avertizați să nu parcheze pe Bulevardul Carol I

27 iun. 2023
3630 Afișari
Primăria Sectorului 2 anunță o nouă zi de curățenie generală pe străzi. Bucureștenii sunt avertizați să nu parcheze pe Bulevardul Carol I
Primăria Sectorului 2 anunță o nouă zi de curățenie generală pe străzi. Bucureștenii sunt avertizați să nu parcheze pe Bulevardul Carol I | Sursă foto: Facebook-Primăria Sectorului 2

În Sectorul 2 sunt continuate acțiunile de curățare pe arterele principale. Primăria le-a transmis șoferilor că, de data aceasta, trebuie eliberat Bulevardul Carol I, pentru a permite igienizarea temeinică a zonei respective.

Noi acțiuni de curățare, de data asta pe Bulevardul Carol I

Primăria Sectorului 2 le transmite șoferilor că și în această săptămână vor fi nevoiți să găsească noi locuri de parcare. De această dată, administrația le cere oamenilor să elibereze Bulevardul Carol I, care urmează să fie curățat.

Facem curat, până la bordură și pe trotuare, pe Bd. Carol I, pe sensul de deplasare de la Piața Rosetti spre Bd. Pache Protopopescu.

Bucureștenii nu vor avea voie să lase mașinile parcate pe acest segment de drum, miercuri, 28 iunie 2023, între orele 10:00 – 17:00.

Ca și la acțiunile de curățenie din săptămânile anterioare, avem rugămintea ca cei care își parchează mașinile în zonă să le mute temporar, în intervalul orar menționat.

Administrația publică a anunțat că, pentru a facilita intervenția utilajelor de curățare pe Bulevardul Carol I, trebuie să fie eliberate:

  • Parcările,
  • Arterele,
  • Căile de acces pietonale.

Cei care nu mută mașinile riscă să fie amendați

Șoferii ce nu vor ține cont de anunțul făcut de Primărie, și nu vor muta mașinile din zona ce urmează să fie curățată, riscă să fie amendați.

La începutul lunii iunie, Radu Mihaiu, primarul din Sectorul 2 a decis să îi sancționeze pe cei care nu au eliberat Șoseaua Mihai Bravu pentru a permite intervenția echipelor de salubrizare. Edilul declara la acel moment următoarele:

Din păcate, unii nu înțeleg de vorbă bună. (…) Foarte mulți oameni au înțeles și au mutat mașinile, făcând loc pentru spălarea la bordură. Din păcate, au rămas unii șoferi pentru care vorba bună nu a fost suficientă.

În săptămânile ce au trecut, Primăria Sectorului 2 a demarat acțiuni de curățare pe:

  • Bulevardul Basarbia,
  • Bulevardul Tei,
  • Șoseaua Ștefan cel Mare,
  • Șoseaua Mihai Bravu.

Administrația publică le-a transmis cetățenilor ca aceste acțiuni vor fi continuate și în perioada următoare, pe marile bulevarde din Sectorul 2.

Primăria le cere oamenilor să coopereze, astfel încât acțiunile să se desfășoare fără probleme, iar sectorul să fie unul mai curat.

Cookies