„Primăria Sectorului 1 va deveni primăria copiilor”. Instituția găzduiește ateliere de creație pentru cei mici

13 dec. 2022
100 Afișari
„Primăria Sectorului 1 va deveni primăria copiilor”. Instituția găzduiește ateliere de creație pentru cei mici
„Primăria Sectorului 1 va deveni primăria copiilor”. Instituția găzduiește ateliere de creație pentru cei mici. Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 1

Primarul Clotilde Armand a anunțat că, luna aceasta, Primăria Sectorului 1 va deveni primăria copiilor. Începând de joi, 15 decembrie, instituția găzduiește mai multe ateliere de creație pentru copii.

Primăria Sectorului 1 găzduiește ateliere de creație pentru copii

Începând cu data de 15 decembrie 2022, Primăria Sectorului 1 va găzdui mai multe ateliere de creație pentru copiii care locuiesc în această zonă administrativă.

Cei mici pot participa la ateliere de:

  • pictură (ceramică, hârtie),
  • decorațiuni de Crăciun.

În cadrul acestora, specialiștii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 1 îi vor ajuta pe copii să-și confecționeze singuri:

  • decorațiuni și ornamente simpatice pentru brad,
  • săculeți ca ai lui Moș Crăciun,
  • să picteze piese din ceramică (steluțe, inimioare, clopoței, îngerași etc),
  • să realizeze felicitări pentru cei dragi cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Personalul DGASPC Sector 1 îi va coordona și îi va încuraja pe copii să fie creativi în alegerea culorilor, compozițiilor sau în crearea stilului propriu.

Atelierele se vor organiza în zilele de 15, 16, 19, 20, 21 și 22 decembrie 2022, în intervalul orar 10:00 și 15:00.

Înscrierile

Bine de știut: locurile în cadrul atelierelor de creație sunt limitate, iar copiii trebuie înscriși în prealabil la numerele de telefon 021/319.10.13/int.205 sau 122, în fiecare de zi de luni până vineri între orele 08:30 și 16:30, sau printr-un e-mail la [email protected]

Pe lângă ateliere, vor fi organizate și mini concerte de colinde susținute de elevi din unitățile de învățământ ale Sectorului 1.

„Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Primăria Sectorului 1 va deveni primăria copiilor. Deschidem porțile instituției pentru a ne bucura împreună cu cei mici de magia Crăciunului și de Nașterea Domnului. Îi aștept cu drag pe copiii din Sectorul 1 la acest eveniment organizat doar pentru ei”, a transmis primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Amintim că, vacanța de iarnă din anul școlar 2022-2023 va avea loc în perioada 23 decembrie-8 ianuarie, potrivit edupedu.ro. Astfel, atelierele de creație sunt organizate în timpul în care majoritatea copiilor sunt la ore.

Cookies