Primăria Sectorului 1 organizează un eveniment cultural cu ocazia Zilei Naționale a Lecturii. În cadrul acestuia va avea loc și o decernare de premii

15 feb. 2022
132 Afișari
Primăria Sectorului 1 organizează un eveniment cultural cu ocazia Zilei Naționale a Lecturii. În cadrul acestuia va avea loc și o decernare de premii
Primăria Sectorului 1 organizează un eveniment cultural cu ocazia Zilei Naționale a Lecturii. În cadrul acestuia va avea loc și o decernare de premii | Sursă Foto: Facebook-Primăria Sectorului 1

Ziua de 15 februarie a fost aleasă pentru a marca Ziua Națională a Lecturii. Cu ocazia acestei zile Primăria Sectorului 1 va organiza un eveniment cultural unde va avea loc și o decernare de premii.

Eveniment cultural organizat cu ocazia Zilei Naționale a Lecturii

Evenimentul de organizează astăzi, 15 februarie, începând cu orele 17:00. Acesta se va desfășura în incinta spațiului cultural și expozițional al administrației locale a Sectorului 1. Adresa exactă fiind Piața Amzei numărul 13.

Principalele momente artistice ce au fost pregătite cu ocazia Zilei Naționale a Lecturii sunt:

  • Expoziții,
  • Decernare de premii,
  • Spectacol de audiții.

Aceste momente artistice au fost pregătire de Centru de Excelență în Arhitectură, Arte și Audiovizual împreună cu Primăria Sectorului 1, Muzeul Național a Literaturii Române-București, Biblioteca Metropolitană București și elevi ai liceelor vocaționale din Sectorul 1.

Evenimentul se va susține fără prezența publicului

Personalități ale lumii culturale (profesori, cercetători, scriitor și artiști) vor purta un dialog referitor la importanța lecturii, despre lectura unei partituri cu elevii din colegiile și liceele vocaționale din Sectorul 1 al Capitalei. Acest dialog va avea loc în cadrul expoziției „București. O arhitectură modernistă europeană”, ce cuprinde panouri fotografice de arhitectură modernă și edificii relevante din București. Expoziția este semnată de profesorul Luca Matei Stoian.

Din cauza actualelor condiții de pandemie în care ne aflăm aceste eveniment nu se va putea desfășura cu prezența publicului larg. Accesul la acest eveniment organizat de Primăria Sectorului 1 se va putea face doar pe bază de invitație șu cu respectarea regulilor sanitare impuse la acest moment. Cu toate că nu va exista prezentă fizică a publicului, cei ce doresc să ia parte la acest eveniment o vor putea face în mediul virtual. Întregul eveniment va putea fi urmărit pe:

  • Pagina de Facebook a CEAAA,
  • Canalul media al Colegiului Tehnic Media București.

 

Cookies