Primăria Sector 6 a plătit bursele pentru elevi. Cine beneficiază de acestea

Primăria Sector 6 a plătit bursele pentru elevi. Cine beneficiază de acestea

Primăria Sector 6 a plătit bursele pentru elevi. Vestea bună a fost data, pe Facebook, de Ciprian Ciucu. Primarul susține că banii s-au virat de joi în conturile unităților de învățământ.

 

”Primăria Sectorului 6, prin Administrația Școlilor Sector 6, vă informează că în cursul zilei de astăzi, au fost virate sumele necesare pentru plata Burselor de performanță, Burselor de merit, Burselor de studiu și a celor ocazionale, aferente Semestrului I, an școlar 2020/2021, în conturile unităților de învățământ, conform solicitărilor acestora.

Primăria Sector 6 a plătit bursele pentru elevi. Cum se acordă

Bursele de merit se acordă conform Ordinului 5576/2011, Capitolul II, Art.8:

Bursele de merit se acordă elevilor care se încadrează în cel puțin unul din cazurile următoare:

  • au rezultate deosebite la învățătură: au obținut media generală de cel puțin 8,50 și nota 10 la purtare în anul școlar anterior, respectiv în primul semestru al anului școlar, pentru elevii aflați în clasele de început ale învățământului gimnazial, liceal sau profesional.

“Am semnat, în sfârșit, plata burselor școlare pentru anul trecut! Îmi cer scuze pentru întârziere și vă mulțumesc pentru înțelegere! Maine, poimâine, ar trebui ca banii să fie în conturi”, a spus Ciprian Ciucu, Primarul Sectorului 6.

Bursele pentru elevi s-au plătit și în Sectorul 1 și în Sectorul 2.