Primăria Sector 2 a lansat HARTA INTERACTIVĂ a REABILITĂRII TERMICE. Cum funcţionează

de:
04 iun. 2019
237 Afișari
Primăria Sector 2 a lansat HARTA INTERACTIVĂ a REABILITĂRII TERMICE. Cum funcţionează

„Primăria Sectorului 2 va începe reabilitarea unui nou lot de 221 de blocuri, pentru care a încheiat proiectarea și a lansat deja licitația pentru execuția operațiunilor destinate creșterii eficienței energetice, care va avea drept rezultat creșterea confortului și scăderea semnificativă a cotelor de întreținere plătite de locatari”, a anunţat recent primarul Sectorului 2, Mugur Mihai Toader, după o vizită în teren la asociaţiile de proprietari din cartierele Mihai Bravu, Colentina, Floreasca, Iancului, Ștefan cel Mare, Pantelimon și Vergului, ale căror blocuri vor intra în programul de reabilitate termică derulat gratuit de administraţia locală. 

Reprezentanților celor 65 de asociații le-au fost prezentate etapele și tipurile de lucrări care se efectuează în cadrul programului de REABILITARE TERMICĂ, pentru a clarifica modul în care se va desfășura colaborarea dintre autoritatea locală și asociațiile de proprietari și pentru a răspunde tuturor nelămuririlor legate de acest program.

„Pe această cale vă informez că şi pentru ultimele blocuri din Program a fost finalizată licitaţia de proiectare”, a declarat edilul Sectorului 2. 

Pe noul site al Primăriei Sectorului 2, la secţiunea „Reabilitare termică”, se poate consulta HARTA INTERACTIVĂ A REABILITĂRII TERMICE şi unde sunt menţionate toate blocurile de locuinţe înscrise în program. Aplicanţii trebuie doar să tasteze numele asociaţiei de proprietari şi adresa, iar aplicaţia va genera automat informaţii actualizate despre stadiul lucrărilor în care se găseşte imobilul respectiv. 

CITEŞTE ŞI Începe un amplu Program GRATUIT de reabilitare a lifturilor din blocurile de locuinţe, în Sectorul 2

Primăria Sectorului 2 demarează un amplu program GRATUIT de reabilitare a lifturilor în blocurile de locuinţe din sector. În acest sens, Consiliul Local Sector 2 a aprobat deja documentul cadru Program de investiţii „Reabilitarea ascensoarelor din blocurile reabilitate termic în scopul creşterii eficienţei energetice a acestora”, program care se adresează atât blocurilor anvelopate termic, cât şi celor aflate în diverse stadii de execuţie a lucrărilor. Detalii, AICI. 

Cookies