Primăria nu are încă o soluție pentru problema ciorilor și porumbeilor din Parcul Cișmigiu. Nicușor Dan: „Mai sunt lucruri de făcut, dar nu e dezastrul pe care îl aud”

21 oct. 2022
306 Afișari
Primăria nu are încă o soluție pentru problema ciorilor și porumbeilor din Parcul Cișmigiu. Nicușor Dan: „Mai sunt lucruri de făcut, dar nu e dezastrul pe care îl aud”
Primăria nu are încă o soluție pentru problema ciorilor și porumbeilor din Parcul Cișmigiu. Nicușor Dan: „Mai sunt lucruri de făcut, dar nu e dezastrul pe care îl aud”. Sursa foto: Agerpres

Nicușor Dan a explicat că situația deplorabilă în care se află Parcul Cișmigiu se datorează ciorilor și porumbeilor, iar municipalitatea încă nu a găsit o soluție pentru această problemă. Totodată, primarul Capitalei a declarat că în Cișmigiu nu este chiar așa dezastru cum vorbesc oamenii, mai ales că în fiecare dimineață se face curățenie.

Nicușor Dan, despre problema ciorilor și porumbeilor din Parcul Cișmigiu

Nicușor Dan a fost întrebat joi seară, în cadrul unui interviu la Digi24, când se va îmbunătăți situația parcurilor din Capitală, în special cea a Parcului Cișmigiu. Bucureștenii se plâng că Parcul Cișmigiu este plin de mizerie și acoperit de găinaț.

Cu toate acestea, primarul recunoaște că mai sunt lucruri de îmbunătățit în Cișmigiu, dar nu este dezastrul pe care îl aud din toate părțile.”

„Este, aşa cum a fost ani de zile. Pentru că nu s-a găsit de ani de zile o soluţie pentru problema ciorilor şi a porumbeilor, se curăţă în fiecare dimineaţă, tot ce înseamnă alee, tot ce înseamnă bancă. Merg o dată la două săptămâni, trec prin Parcul Cişmigiu, nu este ceea ce mi-aş dori eu să fie Parcul Cişmigiu, mai sunt lucruri de făcut, dar nu e dezastrul pe care îl aud”, a declarat primarul Capitalei.

Investiții în parc

Nicușor Dan spune că Parcul Cișmigiu arată rău pentru că aleile sunt crăpate și nu au fost reparate de ani buni. Totodată, a vorbit și despre investițiile făcute de Primărie: reabilitarea Podului Mare va fi finalizată în câteva luni, cuva lacului va fi înlocuită, pergolele pe care eu plante agățătoare au fost înlocuite, iar locul de joacă care era „vai de capul lui” va fi și el înlocuit.

„Nu arată cum am vrea să arate, dar ne preocupăm”, a mai spus primarul.

Cookies