Primăria cumpără zeci de mii de suveniruri pentru promovarea turistică a Bucureştiului

de:
29 mart. 2012
5 Afișari
Primăria cumpără zeci de mii de suveniruri pentru promovarea turistică a Bucureştiului

Primăria Capitalei a demarat o licitaţie pentru desemnarea firmei care se va ocupa de realizarea de suveniruri pentru promovarea turistică a Bucureştiului. Valoarea estimată a contractului este de 174.000 lei cu TVA (40.000 euro).

„Primăria Municipiului Bucureşti a elaborat şi urmează să implementeze o serie de proiecte menite să contribuie la transformarea Capitalei într-o destinaţie turistică importantă pe harta Europei. Unul dintre cele mai importante proiecte îl reprezintă achiziţionarea unor materiale de promovare – „suveniruri” – având ca scop principal creşterea gradului de atractibilitate şi a calităţii informaţiei turistice oferite celor care vizitează Bucureştiul”, au precizat edilii în caietul de sarcini al licitaţiei.

Ei au mai afirmat că suvenirurile vor fi distribuite prin intermediul târgurilor şi expoziţiilor de profil la care primăria va participa, prin intermediul Serviciului Turism şi prin Centrul de Informare Turistică.

Firma care va câştiga licitaţia va livra suvenirurile în 30 de zile. Este vorba despre 350 de cuburi puzzle, imprimate cu 12 imagini cu peisaje din Bucureşti, 5.615 instrumente de scris, 10.000 de brelocuri şi 10.000 de magneţi.

Primăria a mai solicitat 5.000 de calendare de buzunar, 750 de suveniruri din hârtie reciclată, 10.000 de evantaie din carton, 750 de obiecte din microfibră pentru curăţat suprafeţe şi 25.000 de insigne. În total, este vorba despre aproape 70.000 de suveniruri care vor fi distribuite străinilor.

Cookies