Primăria construiește, iar oamenii distrug. Ciprian Ciucu închide accesul pe digul Lacul Morii pentru a putea termina lucrările

07 mai 2022
23839 Afișari
Primăria construiește, iar oamenii distrug. Ciprian Ciucu închide accesul pe digul Lacul Morii pentru a putea termina lucrările
Primăria construiește, iar oamenii distrug. Ciprian Ciucu a decis să închidă accesul pe digul Lacul Morii pentru a putea termina lucrările | Sursă foto: Facebook-Ciprian Ciucu

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunțat că va închide accesul pe digul Lacul Morii, pentru a permite ca lucrările să fie finalizate la timp.

Ciprian Ciucu închide accesul pe digul Lacul Morii

Inițial, Ciprian Ciucu nu a dorit să oprească accesul pe tot digul ci doar pe porțiunile unde se lucrează, pentru a le permite oamenilor să se plimbe și să admire apusul. Cu toate astea, comportamentul  bucureștenilor l-a împins pe edil să ia această decizie.

Înainte de a anunța că va fi oprit accesul oamenilor pe dig, Ciprian Ciucu le transmisese cetățenilor:

Dacă se va continua sa se smulgă delimitările și distruge lucrări, dacă eșuăm să ne comportam civilizat, eu nu am efectiv nicio problemă să închidem accesul până la finalizarea lucrărilor.

Ciprian Ciucu a anunțat, printr-o postare făcută pe pagina sa de Facebook, că începând de vineri 6 mai 2022, Poliția Locală va pune în aplicare decizia edilului de a opri accesul de dig.

La terminarea lucrărilor pe digul de la Lacul Morii vor fi montate camere de supraveghere video, iar patrulele de Poliție vor fi prezente în zona non-stop.

În ce stadiu se află lucrările

Ampla lucrare de reamenajare a digului de pe Lacul Morii a început în data de 29 septembrie 2021. Proiectul este unul extrem de complex, pentru care autoritățile au luat în caldul chiar și supravegherea zonei.

În data de 10 aprilie primarul Ciprian Ciucu informa că lucrările încep să prindă contur. Edilul declara la momentul respectiv următoarele:

Pe Lacul Morii se lucrează non-stop, inclusiv în weekend. S-au montat stâlpii de iluminat, acum sunt la faza de mobilier urban. Sper ca luna viitoare să fie gata și să avem cea mai frumoasă promenadă de apus din București!

Bucureștenii așteaptă cu nerăbdare finalizarea lucrărilor, pentru a se putea plimba pe dig și pentru a admira cel mai frumos apus din Capitală.

Cookies