Primăria Capitalei vrea să dea 23,4 milioane euro pentru refacerea patinoarului Flamaropol

de:
09 apr. 2014
1 Afișari
Primăria Capitalei vrea să dea 23,4 milioane euro pentru refacerea patinoarului Flamaropol

Potrivit unui anunţ de participare publicat pe e-licitatie.ro, Municipalitatea vrea să contracteze, prin licitaţie deschisă, un operator economic care să se ocupe atât de proiectarea, cât şi de executarea lucrărilor pentru refacerea şi modernizarea patinoarului artificial „Mihai Flamaropol”, dar şi a spaţiilor adiacente necesare desfăşurării activităţilor sportive şi de agrement, scrie Mediafax.

Valoarea totală estimată a contractului este de 105.255.120 de lei (aproximativ 23,4 milioane de euro), fără TVA, fondurile fiind de la bugetul local.

Durata contractului sau a acordului-cadru va fi de 36 de luni începand de la data atribuirii contractului, din care 24 de luni pentru proiectare şi execuţia lucrărilor şi 12 luni pentru serviciile tehnice de operare şi mentenanţă, ulterior recepţiei făcute după terminarea lucrărilor la obiectivul de investiţie.

Potrivit sursei citate, contractul poate lua forma unei asocieri şi va fi atribuit firmei care va depune oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 3 iunie, ora 10.00, licitaţia urmând a fi organizată, la sediul Municipalităţii, în aceeaşi zi, la ora 11.00.

Directorul Direcţiei de Investiţii şi Dezvoltare din Primăria Capitalei, Bogdan Hreapcă, a declarat agenţiei MEDIAFAX, la jumătatea lunii februarie că noua constucţie va fi compusă dintr-un patinoar, o sală multifuncţională, un bazin semiolimpic şi un centru de recuperare medicală.

Patinoarul „Mihai Flamaropol” din Capitală a fost închis în luna martie a anului trecut ca urmare a sistării furnizării utilităţilor, Ministerul Tineretului şi Sportului luând această decizie după ce administratorul patinoarului de la acea dată, Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă, a întârziat plăţile şi a acumulat restanţe la facturile către Enel şi Apa Nova în sumă totală de 1,2 milioane de lei.

Guvernul a dispus, în decembrie 2013, trecerea patinoarului artificial „Mihai Flamaropol” şi a terenului în suprafaţă totală de 26.350 de metri pătraţi, de la Ministerul Tineretului şi Sportului în administrarea Consiliul General al Primăriei Municipiului Bucureşti (CGMB).

Cookies