Primăria Capitalei dă 43.000 de euro pentru un film de 10 minute. În rolul principal, Bucureştiul

de:
10 nov. 2010
0 Afișari
Primăria Capitalei dă 43.000 de euro pentru un film de 10 minute. În rolul principal, Bucureştiul

Potrivit unui anunţ publicat pe site-ul guvernamental de licitaţii publice, Primăria Generală vrea să cheltuiască aproximativ 43.000 de euro (inclusiv TVA) pentru un film de prezentare a Capitalei, care să asigure „creşterea gradului de atractivitate şi a calităţii informaţiei oferite celor care vizitează oraşul, cât şi potenţialilor turişti”.

„Obiectivul principal al filmului audio/video va fi axat pe prezentarea pozitivă a oraşului Bucureşti şi a turismului în Capitală, şi implicit schimbarea percepţiei turistului intern/occidental asupra Bucureştiului: de la capitala fost-comunistă la capitala europeană modernă. Bucureştiul se doreşte a fi prezentat ca un oraş tânăr, plin de viaţă, în care turistul occidental se poate acomoda uşor, se poate relaxa sau distra; şi nu în ultimul rând – ca o capitală vie, un mediu propice dezvoltării afacerilor sau organizărilor de conferinţe profesionale”, se arată în caietul de sarcini,

Filmul va fi împărţit în trei secţiuni. Prima, cu durata de trei minute, va cuprinde „aspecte privind mediul de afaceri şi posibilităţile business în Capitală”. A doua secţiune, tot de trei minute, ar urma să conţină prezentarea „culturii şi a tradiţiilor Capitalei”, iar a treia secţiune, cu durata de patru minute, va avea titlul „Bucureşti – capitală europeană modernă (accommodation, clubbing, shopping, evenimente cultural-artistice)”.

Filmarea se va desfăşura pe o durată de minimum 10 zile în zonele reprezentative desprinse din idea scenariului propus.

Licitaţia pentru alegerea realizatorului filmului va avea loc la 18 noiembrie.

Cookies