ARHIVA B365

Primăria Capitalei recrutează personal pentru angajarea în cadrul unor proiecte europene

Cele trei proiecte: „Provoacă-te să realizezi ceva diferit. Depăşeşte-te!”, „Valorificarea oportuităților de inserție pe piața muncii pentru grupurile vulnerabile, prin integrarea în întreprinderi sociale Valoris” și „Dezvoltarea economiei sociale la standarde euroepene” sunt finanțate prin Fondul Social European, în cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, DMI 6.1.

Astfel, in cadrul derularii celor trei proiecte vor fi selectate, calificate și angajate persoane din categoriile vulnerabile (femei, persoane de etnie romă, persoane cu dizabilități, mame singure, etc) în următoarele meserii: zugrav-vopsitor, barman preparator ceai, tapițer, lucrator în tâmplărie, cofetar-patiser, bucătar.

Termenul limita de înscriere este până la data de 15 decembrie 2014.

În proiect se pot înscie și persoane care nu au o calificare în acest moment, inclusiv persoanele cu 10 clase. Nu se pot înscrie în proiect persoanele care au urmat deja un curs de specializare/inițiere/calificare în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București în ultimii 4 ani.

Pentru persoanele care urmează cursurile de calificare profesională care vor incepe în prima decada a lunii ianuarie se acordă o subvenție de 500 lei, până la angajare.
Persoanele interesate se pot înscrie prin e-mail la dgas_mb@yahoo.co.uk , la sediul Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București, din str. Foisorului, nr.56-58, sector 3 sau la telefon 021.314.23.15, prin transmiterea datelor de contact si mentionand cursul pentru care opteaza.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button