Primăria Capitalei organizează noi licitații cu strigare pentru vânzarea de cabinete medicale. Viceprimarul anunță prețurile de pornire

16 ian. 2023
158 Afișari
Primăria Capitalei organizează noi licitații cu strigare pentru vânzarea de cabinete medicale. Viceprimarul anunță prețurile de pornire
Primăria Capitalei organizează noi licitații cu strigare pentru vânzarea de cabinete medicale. Viceprimarul anunță prețurile de pornire. Imagine simbol: Inquam Photos / Octav Ganea

Viceprimarul Stelian Bujduveanu anunță că, la data de 27 februarie, Primăria Capitalei organizează noi licitații cu strigare pentru vânzarea de cabinete medicale: trei spații din Sectorul 2. Cei interesați se pot înscrie până la data de 25 ianuarie 2023.

Noi licitații cu strigare pentru vânzarea de cabinete medicale, organizate de Primăria Capitalei

„Alte trei spații cu destinația de cabinete medicale vor fi scoase la licitație cu strigare, la data de 27 Februarie 2023”, anunță Stelian Bujduveanu, viceprimarul Capitalei, într-o postare pe Facebook.

Mai exact, sunt scoase la licitație cu strigare trei spații aflate pe Strada Avrig (Sector 2), care au avut ca obiect de activitate laboratoare de tehnică dentară.

Licitațiile pornesc de la următoarele prețuri:

  • 16.300 euro,
  • 26.640 euro,
  • 23.840 euro.

Mai multe detalii, AICI.

Licitația va avea loc la sediul Primăria Municipiului București, în sala de ședințe a Consiliului General.

Informații utile pentru persoanele interesate

Municipalitatea a pus deja la dispoziția celor interesați documentele necesare pentru înscrierea la licitație, iar acestea pot fi obținute până miercuri, la data de 25 ianuarie 2023.

Documentele necesare pentru participare se vor depune la sediul Primăriei Capitalei, Direcția Patrimoniu – Serviciul Concesionări, parter, camera 49.

200 de lei este taxa de participare la licitație, iar garanția este de 10% din prețul de pornire al licitației.

Ofertanții care vor fi acceptați vor depune oferta de preț la data prevăzută pentru desfășurarea licitației.

Cine poate participa?

„Au dreptul de a cumpăra spațiile medicale în baza OUG nr. 68/2008 medicii, medicii dentiști, dentiștii, biologii, biochimiștii, fizicienii, tehnicienii dentari și celelalte persoane fizice cu drept de liberă practică ce desfășoară activități conexe actului medical, precum și persoanele juridice care au obiect unic de activitate furnizarea serviciilor medicale și care nu au mai beneficiat de un alt contract de cumpărare în baza OUG nr. 68/2008”, transmite Stelian Bujduveanu.

Viceprimarul Capitalei amintește că, în noiembrie 2022, a fost organizată prima licitație cu strigare pentru vânzarea cabinetelor medicale.

Cookies