Primăria Capitalei organizează licitaţie de închiriere „cu strigare” pentru 600 de spaţii comerciale din Centru: Fără pile și relații

13 aug. 2022
2582 Afișari
Primăria Capitalei organizează licitaţie de închiriere „cu strigare” pentru 600 de spaţii comerciale din Centru: Fără pile și relații
Primăria Capitalei organizează licitaţie de închiriere „cu strigare” pentru 600 de spaţii comerciale din Centru: Fără pile și relații. Sursa foto: Facebook/ Ciprian Ciucu

Patrimoniul Bucureștiului lăsat în paragină urmează să fie pus în ordine. Primăria Capitalei va organiza o licitație de închiriere „cu strigare” pentru 600 de spații comerciale poziționate în centrul orașului. „Mai transparent nu se poate”, declară Ciprian Ciucu.

Primăria Capitalei organizează licitaţie de închiriere pentru 600 de spaţii comerciale

Primăria Municipiului București scoate la licitaţie de închiriere „cu strigare” 600 de spaţii comerciale poziţionate în centrul orașului. Anunțul a fost făcut de Primarul Sectorului 6. Ciprian Ciucu transmite că inițiativa îi aparține viceprimarului Stelian Bujduveanu și îl felicită pentru munca depusă.

„Da, capitalizăm fondul imobiliar și aducem bani la buget. Licitații cu strigare, mai transparent nu se poate”, declară edilul.

Municipalitatea va pune în ordine patrimoniul Capitalei; acel patrimoni care a fost lăsat în paragină, tranzacționat pentru tot felul de interese mărunte, care nu a fost folosit la adevărata lui valoare. Astfel, patrimoniul Bucureștiului redevine sursă de venit.

Procedură transparentă

Așa vom proceda din luna septembrie pentru a valorifica spațiile comerciale. Fără pile și relații, fără contracte „date pe sub mână”, transmite Ciprian Ciucu într-o postare pe Facebook.

Procedura de închiriere va fi clară, transparentă și va fi organizată în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului București.

Proiectul poate fi consultat AICI.

Încă din luna mai, Stelian Bujduveanu declara că și-a propus să facă ordine în lucruri, dar fără toate acele liste secrete, fără cheltuieli inutile și cel mai important: fără clădiri în paragină.

Începând cu luna martie a acestui an, viceprimarul Capitalei a preluat atribuțiile pentru administrarea patrimoniului Bucureștiului, potrivit Dispoziției Primarului General nr. 568/08.03.2022.

„Lista spațiilor A FOST un secret bine păzit! De azi, aceste spații și tot ce ține de patrimoniul orașului va fi LA VEDERE”, a declarat Stelian Bujduveanu.

Cookies