Primăria Capitalei deschide un Escape Room pentru micii bucureșteni. Acesta se va afla în incinta Muzeului Copiilor

24 mart. 2022
476 Afișari
Primăria Capitalei deschide un Escape Room pentru micii bucureșteni. Acesta se va afla în incinta Muzeului Copiilor
Primăria Capitalei deschide un Escape Room pentru micii bucureșteni. Acesta se va afla în incinta Muzeului Copiilor | Sursă foto: Primăria Municipiului București

Primăria Municipiului București a anunțat că va deschide un Escape Room, în cadrul Muzeului Copiilor. Acesta va avea un rol educativ și va fi primul Escape Room dedicat exclusiv micuților bucureșteni.

Escape Room educativ pentru micii bucureșteni

Primăria Capitalei va deschide, din data de 26 martie 2022, prin Proedus, un escape room educativ, unde copii din București să poată merge pentru a se distra și pentru a învăța lucruri noi.

Noul spațiu deschis în cadrul Muzeului Copiilor din Capitală va fi unul interactiv. Micii vizitatori vor putea descoperii aici curiozități referitoare la Istoria Luminii. De asemenea, vor avea parte de numeroase activități distractive, ce îi vor conduce către camera dedicată noului escape room.

Acest tur este dedicat copiilor ce au vârste cuprinse între 6 și 15 ani.

Alte activități disponibile în cadrul Muzeului Copiilor

Toate activitățile din cadrul Muzeului Copiilor au un rol educativ, ajutând copii să acumuleze noi informații într-un mod distractiv. Pe lângă expoziția ce a fost menționată anterior, Primăria Capitalei informează că cei mici opt opta și pentru alte tipuri de activități.

Una din activitățile ce pot fi desfășurate în cadrul muzeului este participarea la expoziția interactivă „Ocolul Pământului în 80 de Curiozități”. Aici cei mici vor avea parte de o aventură ce cuprinde toate cele șapte continente.

Pentru copii ce prezintă un interes față de Roma Antică, a fost pregătită expoziția „Kids in Roman Empire”. În cadrul acesteia cei mici sunt teleportați într-o poveste și sunt invitați să pășească într-un decor al acelor timpuri.

Până la acest moment Centrul Educațional Exploratorium – Muzeul Copiilor a avut peste 14.000 de vizitatori. Muzeul se află pe Bulevardul Decebal numărul 11. Iată care este programul de funcționare:

  • De luni până vineri Muzeul Copiilor este deschis publicului între orele 13:00-21:00
  • În zilele de sâmbătă și duminică muzeul Copiilor este deschis publicului între orele 10:00-21:00.

Pentru rezervări și detalii suplimentari, puteți accesa ACEST LINK.

Cookies