ȘTIRI

Primăria Capitalei demarează un AMPLU CONTROL în cluburile din Capitală

Potrivit unui comunicat al Primăriei Capitalei, ” în urma tragicului eveniment din seara de 30 octombrie, Primarul General al Capitalei, Ştefănel Dan Marin, a dispus urmatoarele masuri pentru a sprijini persoanele afectate si pentru a intari masurile de ordine si disciplina:

1. Spitalele aflate in administrarea Primariei Generale precum spitalul „Carol Davila”, Spitalul „Theodor Burghele”, Coltea, spitalul Colentina, spitalul „Sfanta Maria”, „dr. Victor Babes” si altele vor intra in prima linie de activitate mai ales in ceea priveste instalatiile de dializa necesare in mod specific celor care au suferit arsuri. Pana in
prezent, la cererea conducerii spitalelor din sistemul Ministerului Sanatatii, ASSMB a ajutat cu materiale sanitare si medicamente, actiuni care se vor desfasura si in perioada urmatoare.

De asemenea, agentii Politiei Locale a Municipiului Bucuresti au participat la actiunile de salvare de noaptea trecuta, au sprijinit echipele de prim-ajutor la transportul si resuscitarea unora dintre raniti si au donat si inca doneaza sange la diverse spitale din Capitala.

2. Totodata, se va declansa o actiune ampla de control pentru a se verifica unitatile de profil de pe teritoriul Municipiului Bucuresti, control care se va efectua cu sprijinul Politiei Nationale si brigazii ISU Bucuresti.

3. Prin dispozitia Primarului General se asigura, la solicitarea familiilor victimelor accidentului. Solicitarile se primesc la nr. tel. 0800.800.868″.

27 de persoane au decedat în urma incendiului de vineri seară din Clubul Colectiv. Alte 184 de persoane au fost rănite. Mulți dintre cei răniți sunt în stare gravă. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button