LA MINE-N CARTIER

Primăria Capitalei culcă la pământ mii de cabluri de pe stâlpi

Primăria Capitalei a dezafectat, de pe 1 iulie până în prezent, cablurile aeriene de pe Bd. Nicolae Bălcescu, Bd. Gheorghe Magheru, din Piaţa Romană, dar şi pe Bd. Lascăr Catargiu, pe amblele părţi ale bulevardului pe tronsonul Piaţa Romană – Str. Gheorghe Manu, informează municipalitatea.

Lucrările vor continua, luni, începând cu ora 23.00 pe ambele părţi ale Bd. Catargiu, pe tronsonul Str. Gheorghe Manu – P-ţa Victoriei, şi vor continua pe tot traseul buclei 4 a proiectului Net City: Bd. Nicolae Bălcescu, Bd. Gheorghe Magheru, Piaţa Romană, Bd. Lascăr Catargiu, Piaţa Victoriei, Bd. Iancu de Hunedoara, Şos. Ştefan cel Mare, Bd. Dacia (între Piaţa Romanã şi Calea Moşilor), Str. Vasile Lascăr (între Bd. Dacia şi Str. Thomas Masaryk).

Municipalitatea a anunţat că a atenţionat prin mai multe adrese operatorii de comunicaţii electronice că vor fi dezafectate cablurile aeriene amplasate ilegal pe stâlpi şi s-a comunicat iniţial ca dată de începere a lucrărilor 1 mai 2011, apoi data de  1 iunie 2011.  „Primăria Capitalei a ţinut cont de solicitările operatorilor de prelungire a termenului de dezafectare şi a amânat data de începere a dezafectării până la 01.07.2011. Lucrările de dezafectare vor avea loc în fiecare noapte începând cu orele 00, până la finalizarea dezafectării pe întreg traseul buclei 4, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Generale, remis B365.ro.

Pe 30 noiembrie 2010, au fost recepţionate lucrările canalizaţiei subterane aferente buclei 4 a reţelei metropolitane de fibră optică pentru telecomunicaţii – Netcity. Aceasta are o lungime de 18,5 km, potrivit datelor PMB.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button