Primăria Capitalei continuă lupta cu șobolanii. Începe al treilea tratament de deratizare

06 sept. 2021
86 Afișari
Primăria Capitalei continuă lupta cu șobolanii. Începe al treilea tratament de deratizare
Primăria Capitalei continuă lupta cu șobolanii. Începe al treilea tratament de deratizare

Primăria Capitalei continuă apriga lupta cu șobolanii, pe lângă cea cu țânțarii și căpușele. Astfel, luni, 6 septembrie, începe al treilea tratament de deratizare. Unde se acționează.

Primăria Capitalei continuă lupta cu șobolanii. Începe al treilea tratament de deratizare chiar astăzi, 6 septembrie 2021, potrivit informațiilor oficiale transmise de instituție.

Primăria Capitalei continuă lupta cu șobolanii

Luni, 6 septembrie 2021, Primăria Capitalei, prin Compania Municipală Eco Igienizare, demarează al treilea tratament de deratizare. Acțiunile vor avea loc pe terenurile instituțiilor publice locale, în depourile Societății de Transport Public București, dar și în parcările publice aflate în administrarea Primăriei Municipiului București.

Recomandăm și: Cîțu, despre Bucureștiul plin ochi de șobolani: Responsabilitatea este la autoritățile locale

Tot luni, 6 septembrie, operatorii Companiei Municipale Eco Igienizare (CMEIB S.A.) vor demara și primul tratament de deratizare în imobilele care aparțin instituțiilor publice ale autorităților locale, altele decât Primăria Capitalei. Se vor amplasa stații de intoxicare împotriva rozătoarelor în toate subsolurile clădirilor care sunt cuprinse în planul de deratizare.

Totodată, conform calendarului stabilit, operatorii Companiei Municipale Eco Igienizare continuă activitățile de deratizare, care se desfășoară în toate subsolurile blocurilor de locuințe de pe întreaga rază a Bucureștiului.

Pentru tratamentele de deratizare împotriva șobolanilor se folosesc substanțele:

  • AGRORAT VAX BLOCKS – pentru subsoluri și rețelele de termoficare,
  • RACUMIN PASTE – în stațiile de intoxicare amplasate la exterior.

Dacă aveți sesizări și reclamații, puteți suna la numărul de telefon pus la dispoziție de Compania Municipală Eco Igienizare București: dispecerat 24/24 – 0752.041.898, dar puteți trimite și un mail la adresa sesiză[email protected].

Al 9-lea tratament de combatere a țânțarilor

În urmă cu exact o săptămână, Primăria Capitalei anunța că demarează al 9-lea tratament de combatere a țânțarilor. Tot sperăm ca aceste tratamente să dea rezultate, dar probabil țânțarii au devenit deja imuni la substanțe.

Recomandăm și: Vine toamna și insectele tot ne bâzâie. Primăria Capitalei începe al 9-lea tratament de combatere a țânțarilor

Tratamentul viza toate sectoarele din București. Operatorii Companiei Municipale Eco Igienizare București urmau să acționeze pe mai multe străzi, parcuri, baze sportive, unități militare, cimitire, spitale.

Cookies