Primăria Capitalei caută soluţii pentru ca taximetriştii să poată staţiona în staţiile RATB

de:
11 aug. 2016
0 Afișari
Primăria Capitalei caută soluţii pentru ca taximetriştii să poată staţiona în staţiile RATB

Ne dorim sa venim in intampinarea problemelor cu care va confruntati si sa luam toate masurile legale pentru deblocarea situatiilor aparute in domeniul de activitate in care actionati. Astfel, voi dispune infiintarea unui grup de lucru care sa actioneze permanent pentru ca solicitarile venite din partea industriei dumneavostra sa fie rezolvate punctual si intr-un timp cat mai scurt. Si ma refer aici atat la solicitarile restante cat si la orice alte probleme care pot aparea in viitor„, a declarat Gabriela Firea în cadrul şedinţei.

In cadrul intrevederii, s-a stabilit ca din grupul de lucru sa faca parte reprezentanti ai Directiei Juridic, Directiei Transporturi, Directiei de Politie Locala si Control, Politiei Locale, Administratiei Strazilor, dar si reprezentanti ai structurilor asociative participante la discutii.

Primarul Capitalei a mai anuntat ca unul dintre obiectivele importante pe care Municipalitatea le are in vedere pentru cresterea calitatii serviciilor de transport este crearea de benzi unice pentru RATB, taxi, dar si autovehicule de interventie pentru situatii de urgenta, mai multi specialisti din cadrul PMB si Administratia Strazilor lucrand deja la identificarea arterelor din Bucuresti unde trama stradala permite acest lucru.

De asemenea, Primarul General i-a asigurat pe transportatorii prezenti la discutii ca PMB va analiza impreuna cu Inspectoratul General al Politiei Romane si Politia Rutiera posibilitatea crearii in statiile RATB, acolo unde este posibil, de zone unde pot stationa si taximetristii.

Cookies