LA MINE-N CARTIER

Primăria Capitalei a acordat ilegal spaţiile publicitare din staţiile RATB

Affichage a intentat procesul împotriva Primăriei Municipiului Bucureşti în 2009, iar Tribunalul Bucureşti s-a pronunţat în favoarea companiei Affichage România pe 4 ianurie 2012. Potrivit paginademedia.ro, în urma procesului, Affichage a câştigat anularea actului adiţional încheiat în 2008, fără licitaţie, de Primăria Municipiului Bucureşti cu Monopoly România şi Europlakat România (devenite Euromedia Group S.A.) pentru cesionarea spaţiilor publicitare din staţiile de autobuz bucureştene.

Prin hotărârea pe care a luat-o Tribunalul Bucuresti, Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) este obligat să organizeze o nouă licitaţie publică cu privire la reconcesionarea spaţiilor RATB. Însă deocamdată, sentinţa dată de Tribunalul Bucureşti poate fi atacată de Consiliul General al Municipiului Bucureşti, procesul fiind câştigat pe fond.

Valoarea contractelor semnate de Monopoly România şi Europlakat România cu CGMB, în 2008, se ridica la suma de 41.825 de dolari pe lună care erau încasaţi de Primăria Municipiului Bucureşti pentru cele 857 de panouri cesionate.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button