Primăria Bucureşti îşi face un nou site cu 125.000 de euro

de:
03 dec. 2010
0 Afișari
Primăria Bucureşti îşi face un nou site cu 125.000 de euro

Sorin Oprescu vrea un nou site pentru instituţia pe care o conduce. Și este dispus să plătească 125.000 de euro pentru el. potrivit unui anunţ publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice.

„Proiectul în cauză urmăreşte creşterea calităţii serviciilor publice oferite către cetăţeni şi mediul de afaceri. Astfel, ne propunem ca prin acest proiect să oferim posibilitatea de a livra serviciile publice prin intermediul mijloacelor electronice şi de a livra anumite servicii publice în mod organizat, fără ca beneficiarii acestor servicii să se deplaseze la ghişeele acestora. Mai mult decât atât, ne propunem să oferim instrumente puternice de informare pentru beneficiarii finali – cetăţenii în vederea informării mai eficiente a acestora, dar şi a creşterii transparenţei instituţiei publice”, se arată în caietul de sarcini pentru realizarea Portalului Primăriei Bucureşti.

Noul portal va trebui să asigure informaţii despre Municipiul Bucureşti (hartă interactivă, servicii de transport, muzee, etc.), despre Instituţii subordonate CGMB sau cu care există programe de colaborare, despre serviciile oferite de PMB (download modele de acte, publicarea stării documentelor personale aflate pe fluxurile de lucru ale PMB, postarea electronică a unor solicitări), informaţii pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti, dar şi informaţii accesibile on-line angajaţilor PMB.

Durata contractului este de 18 luni. Ofertele se depun până pe 21.12.2010.

Cookies