ARHIVA B365

Primăria a respins protestul transportatorilor: Deplasarea a 7000 de maşini ar perturba circulaţia

Primaria Capitalei anunţă, într-un comunicat de presă remis B365.ro, că a respins solicitarea formulata de Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati. „Comisia de analiza a cererilor de organizare si desfasurare a adunarilor publice a argumentat respingerea solicitarii COTAR prin faptul ca deplasarea in mars a unui numar de 7000 de autovehicule pe marile bulevarde ar perturba grav circulatia rutiera in Municipiul Bucuresti.

In sedinta din data de 7.12.2015, Comisia de analiza a cererilor de organizare si desfasurare a adunarilor publice a analizat cererea formulata de Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania, prin care se solicita aprobarea unei actiuni publice de protest in fata Guvernului in data de 10 decembrie 2015, intre orele 10.00-14.00, urmata de un mars prin fata Primariei Municipiului Bucuresti si a Autoritatii de Supraveghere Financiara.

La aceste manifestari a fost anuntata participarea unui numar de aproximativ 7000 de autobuze, autocare si taxiuri, apartinand patronatelor transportului de persoane.

In acest sens, Comisia a propus organizatorului sa reanalizeze desfasurarea protestului, astfel incat sa nu fie incalcate prevederile art. 2 din Legea 60/1991 republicata, propunandu-i-se desfasurarea acestuia static in Piata Victoriei sau deplasarea in mars pietonal.

Organizatorul nu a acceptat propunerea comisiei, aratand ca se doreste ca actiunea de protest, respectiv marsul, sa aiba loc cu cele 7000 de autovehicule.

Comisia, analizand cererea COTAR, a constatat faptul ca deplasarea in mars a unui numar de 7000 de autovehicule pe marile bulevarde ar perturba grav circulatia rutiera in Municipiul Bucuresti, ceea ce contravine prevederilor art.2 din Legea nr. 60/1991 republicata”, arată Primăria Municipiului Bucureşti, în comunicat.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button