ARHIVA B365

Primari, aleși locali și membri ai PSD balansează către ADER, anunță partidul lui Onțanu

„Prezenți în ziua de 22 septembrie la Ședința Biroului Executiv al Organizației Partidului ADER din orașul Hârșova cu ocazia și a inaugurării noului sediu al partidului din oraș, am avut surpriza plăcută ca mai mulți primari, mai ales membri simpli și consilieri ai PSD din județul Constanța, să-și manifeste dorința de a activa în Partidul ADER. Motivația făcută este slaba preocupare a PSD pentru guvernarea țării, certurile permanente existente la vârful conducerii partidului pentru putere și preluarea bogățiilor țării, lipsa totală de interes a conducerii PSD pentru ceea ce se întâmplă în localitățile țării. Ni s-a cerut să menținem confidențiale numele pentru că în prezent în PSD, este instaurată o stare de frică, este o mare vânătoare de vrăjitoare. PSD exclude din partid sau le retrage sprijinul politic tuturor celor care au asupra lor cea mai mică bănuială. Ni s-a spus că această acțiune vastă de excluderi, de curățire de „gülen-iști” va începe din a doua parte a săptămânii viitoare. E regretabil.
Noi îi așteptăm pe toți oamenii simpli din PSD să adere la ADER. Îi primim cu brațele deschise”, a declarat Neculai Onțanu, președintele ADER. 

Conform sursei citate, toți cei prezenți la reuniune, la care au participat mai mulți lideri ai partidului, au remarcat că orașul Hârșova are un potențial turistic și istoric foarte bun care poate ajuta dezvoltarea orașului: ape termale care pot aduce fonduri importante și pot crea locuri de muncă, o bază istorică dată de vestigiile arheologice, potențial natural ajutat de Fluviul Dunărea care trece pe la poalele orașului, podgoriile din imediata vecinătate.

În cadrul întâlnirii au luat cuvântul specialiștii Biroului Executiv Central. Prof. univ. dr. Gheorghe Onțanu a prezentat o succintă trecere în revistă a situației nefaste din Romania, accectuând asupra descrierii situației grave privind evoluția pestei porcine africane în România, urmare a neaplicării măsurilor de prevenție și de combatere prevăzute de legislația comunitară care se aplică și în România și de însăși documentele tehnice de lucru de aplicare a acestei legislații, documente elaborate de conducerea Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor. S-a prezentat situația pestei porcine africane ce evoluează în 13 județe, peste 880 de focare și peste 300.000 de porci uciși.

Cu această ocazie, Neculai Onțanu, Președintele Partidului ADER, a prezentat situația politică actuală din România și unde se plasează partidul ADER azi pe scena politică la nivel național. El a menționat că va sprijini acțiunile și activitățile organizației Partidului ADER din orașul Hârșova prin specialiștii de la București care de săptămâna viitoare se vor implica în realizarea unui Plan integrat de dezvoltare a orașului.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button