Primal Fear concertează pe 8 aprilie la Bucureşti

de:
09 ian. 2012
0 Afișari
Primal Fear concertează pe 8 aprilie la Bucureşti

Formaţia Primal Fear revine în România pentru un concert ce face parte din turneul european de promovare a celui mai nou material discografic intitulat „Unbreakable”. Lansarea acestuia va avea loc în Europa pe 20 ianuarie, anunţă Mediafax.

Primal Fear a mai fost în concert la Bucureşti, în 2008, la B’estfest Aftershock, în deschiderea show-ului susţinut de veteranii heavy metalului Judas Priest.

„Nu am uitat de primirea călduroasă de care am avut parte data trecută când am cântat alături de Judas Priest, însă de data aceasta va fi un concert special fiindcă noi vom fi headlineri şi prezentăm un material nou care sună excelent”, a declarat Ralf Scheppers, vocalul formaţiei Primal Fear.

În deschidere sunt invitate mai multe formaţii, printre care trupa germană Brainstorm.

Numărul biletelor este limitat la 500 de locuri. Biletele pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti, Humanitas şi online, pe eventim.ro la următoarele preţuri: 65 de lei pentru primele 100 de bucăţi (cumpărătorii primelor 50 de bilete participă la o extragere pentru 15 pass-uri meet and greet cu trupa Primal Fear), 75 de lei, după epuizarea primelor 100 de bilete şi până la data de 7 aprilie 2012, şi 85 de lei pentru biletele achiziţionate în ziua concertului, exclusiv la intrarea în club şi în limita locurilor rămase.

Cookies