Prima sală studio a unui teatru independent din Capitală va fi deschisă vineri

de:
05 feb. 2013
1 Afișari
Prima sală studio a unui teatru independent din Capitală va fi deschisă vineri

In cei doi ani de la lansare, Godot Cafe-Teatru a devenit rapid unul dintre cele mai cunoscute spatii din zona teatrului independent bucurestean, al teatrului „de cafenea”. Productiilor proprii li s-au alaturat treptat un numar impresionant de spectacole gazduite.

Din dorinta de a prezenta publicului o plaja cat mai variata de spectacole si evenimente, in luna februarie Godot deschide portile spatiului SubScena – prima sala studio a unui teatru independent din Bucuresti. Gandita ca o extensie a conceptului de „cafe-teatru” – spectacole de calitate intr-o atmosfera intima si relaxata – sala SubScena isi propune sa devina casa evenimentelor underground. Creat de catre tineri, pentru tineri, cu o capacitate de 56 de locuri asezate in prelungirea scenei, cu un bar decorat in acelasi stil interbelic, fratele mai mic al Godot Cafe-Teatru va promova atat spectacole de calitate cu actori consacrati, cat si productii studentesti de exceptie, oferind tinerilor actori ocazia de a se desfasura pe oscena profesionista.

Godot SubScena va relua astfel programul „Open Stage” – spectacole de licenta alese din facultatile de teatru din Bucuresti – inceput si derulat cu succes in sala deja cunoscuta a Godot Cafe-Teatru. Acestor spectacole li se vor alatura proiecte noi din zona teatrului independent, selectate prin concurs.

 Sala studio se deschide oficial vineri, 8 februarie, la ora 19:00, cu premiera spectacolului „Novecento” de Alessandro Baricco, cu Mihai Costache, in regia lui Daniel Lungu; la vioara Maria Balanean.

Sambata, 9 februarie, la aceeasi ora, este programat spectacolul „In centrul atentiei” dupa Neil LaBute, cu Mihaela Sirbu, Ilinca Harnut si Sorin Poama, iar duminica de la 20:00 „Open Stage” prezinta „Vest-Est… sau cand ploua in Covasna, pamantul plange”, docu-drama de Danni Ionescu, cu Stefan Pavel, Danni Ionescu / Vlad Dragulin, Daniel Dragan / Gabriel Chirila.

Cookies