Prima reacție oficială a Primăriei Capitalei după percheziții. Anunțul lui Nicușor Dan

16 dec. 2020
126 Afișari
Prima reacție oficială a Primăriei Capitalei după percheziții. Anunțul lui Nicușor Dan

Miercuri au avut loc mai multe percheziții anunțate de DGPMB. O parte dintre ele au avut loc chiar la sediul Primăriei Capitalei. Iată care este prima reacție oficială a Primăriei Municipiului București.

Primăria Municipiului București confirmă faptul că miercuri, 16 decembrie 2020, au avut loc percheziții ale Poliției Române în sediul Primăriei, la Direcția Generală Urbanism şi Amenajarea Teritoriului, de unde s-au ridicat mai multe documente.

Perchezițiile au avut loc în contextul în care au fost formulate o serie de acuzații oficiale împotriva unor angajați ai Primăriei Municipiului București cu privire la diverse autorizații de construire în Capitală, acordate în anii trecuți, se arată într-un comunicat transmis de PMB.

Ce a declarat Nicușor Dan despre aceste percheziții

„Există cooperarea deplină a Primăriei Capitalei pentru punerea la dispoziție a tuturor documentelor solicitate de către polițiști. Nicio persoană dintre cele cercetate nu va fi acoperită, indiferent de funcția ocupată. Am semnalat în mai multe rânduri că, în perioada precedentei administrații, s-au petrecut ilegalități în Primăria Capitalei. Personal, mă bucur că există astfel de verificări în probleme despre care vorbesc și pe care le semnalez de ani de zile”, a precizat primarul general Nicușor Dan.

Cookies