Prima reacție după decesul femeii atacate de câini la Lacul Morii: „Este trist să te gândeşti că nu poţi fi în siguranţă în oraşul tău.”

21 ian. 2023
459 Afișari
Prima reacție după decesul femeii atacate de câini la Lacul Morii: „Este trist să te gândeşti că nu poţi fi în siguranţă în oraşul tău.”
Prima reacție după decesul femeii atacate de câini la Lacul Morii: „Este trist să te gândeşti că nu poţi fi în siguranţă în oraşul tău.”

Apare și prima reacție în cazul femeii ucise de câini maidanezi pe un câmp de lângă Lacul Morii. Consilierul general al Municipiului Bucureşti ,Diana Mardarovici, a transmis sâmbătă un mesaj prin care cere demisia directorului Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor, organizație responsabilă cu gestionarea câinilor fără stăpân.

Diana Mardarovici, consilierul general al Municipiului București din partea PNL, a transmis prima reacție după ce o femeie a fost atacată și omorâtă de mai mulți câini maidanezi pe malul lacului Morii. Ea a cerut directorului ASPA să își dea demisia și solicită mai multe informații din partea acestei organizații, precum cine și de ce a oprit capturarea câinilor fără stăpân din București.

„Vreau un raport detaliat de la conducerea acestei subordonate a PMB, care are atribuţii exclusive și misiunea de a gestiona câinii fără stăpân, şi un plan clar de acţiuni pentru a evita astfel de tragedii în viitor! Vreau să ştiu cine a cerut oprirea capturării câinilor fără stăpân!”, a declarat Diana Mardarovici, conform G4Media.

A apărut prima reacție după decesul femeii atacate de câini la Lacul Morii

Pe lângă cererea unui raport detaliat privind gestionarea câinilor fără stăpân pentru ca astfel de tragedii să nu se mai repete, consilierul general a cerut și demisia directorului ASPA. Totodată, Diana Mardarovici a spus că sumele primite de ASPA sunt „imense” și că organizația este „plătită să ne protejeze, nu să toace bugete pe pliante”.

„Sunt şocată de tragedia care a avut loc astăzi. Este trist să te gândeşti că nu poţi fi în siguranţă în oraşul tău. Suntem aproape de aceeaşi vârstă… Chiar ieri discutam cu tristeţe despre copilul care a trebuit să moară sfâşiat de câini ca să ajungem la legi corecte în această ţară. Nu mai vreau astfel de precedente! Sumele alocate anual pentru ASPA Bucureşti din bugetul PMB sunt imense”,

Sâmbătă dimineață o femeie în vârstă de 43 de ani a fost atacată și mușcată de câini pe malul lacului Morii. În urma rănilor suferite femeia și-a pierdut viața, medicii veniți la fața locului putând doar să constate decesul. Femeia fusese atacată în aceeași zonă și anul trecut, însă scăpase doar rănită la mâini și picioare.

CITEȘTE ȘI

BREAKING | O femeie din București a fost ucisă de câini în această dimineață. Victima ieșise la alergat în jurul lacului Morii

Piața Unirii din București stă pe o bombă cu ceas. Planșeul care acoperă Dâmbovița nu a mai fost reparat din 1934 și este în pericol de surpare

O sută de blocuri din Sectorul 5 vor fi reabilitate termic în 2023. A fost publicată lista cu blocurile respective

Cookies