HUFFÎN BUCUREȘTILIBERTATEAȘTIRI

Prima reacție a lui Nicușor Dan după acuzațiile că nu răspunde la telefon: Cu Vlad Voiculescu cred că m-am văzut cel puţin de zece ori

Nicușor Dan a reacționat, luni seară, în cadrul unui interviu la Digi 24, cu privire la reproșurile pe care le-a primit că nu ar răspunde la telefon primarilor sau persoanelor care vor să comunice cu el. Totuși, edilul se apără și vine cu explicații.

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat luni cu privire la reproşurile legate de faptul că nu răspunde la telefon că are o relaţie instituţională „corectă” cu edilii de sector iar cu Vlad Voiculescu s-a întâlnit de cel puţin zece ori faţă în faţă, în perioada în care acesta era consilier general.

Ce spune Nicușor Dan

„Lucrurile cele mai importante sunt că am reuşit să am un dialog cu toţi primarii de sector. Am avut deja două întâlniri, urmează a treia. Voi avea o întâlnire individuală cu fiecare, pentru a vedea cum împărţim investiţiile între Primăria Capitalei şi fiecare dintre aceste sectoare. E o relaţie instituţională corectă cu primarii de sector”, a precizat Nicușor Dan, pentru Digi 24.

Reacție privind acuzațiile lui Vlad Voiculescu

El a adăugat că s-a întâlnit de mai multe ori cu actualul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi că probabil nu i-a răspuns la telefon în perioada în care nu îşi preluaseră încă mandatele de aleşi locali.

„Cu Vlad Voiculescu, cât timp a fost consilier general, cred că m-am văzut cel puţin de zece ori, în Primărie, faţă în faţă. (…) (Când nu a răspuns la telefon, n.r.) probabil că a fost în perioada în care nu era nici unul dintre noi primar general şi consilier general. Ştiţi că a fost o lungă perioadă în care am aşteptat validarea unor rezultate de către tribunal, după aceea de către Curtea de Apel”, a spus Nicușor Dan.

Pe 21 decembrie, Vlad Voiculescu anunţa că a acceptat desemnarea sa de către USR PLUS pentru poziţia de ministru al Sănătăţii cu convingerea că din această funcţie poate servi cel mai bine interesul românilor în acest moment critic. El menţiona că timp de mai bine de o lună după seara alegerilor, primarul general, Nicuşor Dan, nu i-a răspuns la telefon.

De asemenea, la începutul lunii ianuarie, primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, răspundea unui comentariu pe Facebook, în care o persoană cerea informaţii legate de lucrările din Prelungirea Ghencea, că va vorbi cu Nicuşor Dan când acesta va răspunde la telefon, dar că în perioada respectivă a fost „inabordabil”.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button