Prima reacție a lui Clotilde Armand după ce a fost acuzată că a pierdut alegerile în S1: Vin după voi și n-am să vă las în pace

20 apr. 2021
26403 Afișari
Prima reacție a lui Clotilde Armand după ce a fost acuzată că a pierdut alegerile în S1: Vin după voi și n-am să vă las în pace

Clotilde Armand a venit aseară cu o reacție după ce liderul PSD, Marcel Ciolacu, a acuzat-o că a pierdut de fapt alegerile în Sectorul 1 și că Tudorache ar fi trebuit să rămână totuși primar. Șefa la S1 spune totuși că psd-iștii sunt disperați după ce au fost decuplați de la contractele publice și Clotilde promite că vine după ei și un îi mai lasă în pace.

„Șeful PSD spune că am pierdut alegerile. După ce toate instanțele de judecată din România au decis că eu sunt primarul ales al Sectorului 1, s-a trezit dl. Ciolacu la câteva luni de la hotărârea judecătorească definitivă să arunce încă un fake news la Televiziunea Publică.

Părerea lui este că fostul primar diamant a câștigat alegerile din Sectorului 1. Atunci când un PSD-ist spune asta înseamnă că este exact pe dos.

Sunt atât de disperați cei din PSD că i-am decuplat de la contractele cu banii publici că nu mai știu ce să inventeze. Și folosesc acest caz pentru a nu desființa secția specială de execuție a magistraților creată de Dragnea și Tudorel Toader.

Dle. Ciolacu am o veste tare tristă pentru dvs. și restul pesediștilor: vin după voi și n-am să vă las în pace până nu recuperez fiecare leu pe care l-ați furat de la cetățenii Sectorului 1. Și credeți-mă că am să vă găsesc. Pe toți”, a transmis Clotilde Armand pe Facebook, după ce PSD a acuzat-o că ar fi pierdut de fapt alegerile pentru Sectorul 1.

Clotilde Armand a pierdut alegerile, iar desființarea SIIJ e cerută pentru a îngropa ancheta, a spus Marcel Ciolacu, la TVR, iar întrebat ce surse are, liderul PSD a răspuns: „Cunosc detalii”.

”Clotilde Armand a pierdut alegerile”
Declarația vine în contextul în care un procuror a decis renumărarea voturilor de la alegerile locale din Sectorul 1, câștigate anul trecut de Clotilde Armand în fața lui Dan Tudorache.

„Ancheta de la SIIJ, pentru că șeful biroului electoral de sector era magistrat și ancheta e dusă de SIIJ, aflăm că doamna Clotilde a pierdut alegerile. Vă dau detalii – mai sunt 220 de saci de numărat, dar trendul electoral e unul foarte clar: se va demonstra că dl. Tudorache a câștigat alegerile. În momentul în care se desființează SIIJ e desființează și această anchetă și atunci o îngropăm. Eu nu înțelegeam de ce este acest elan de desființare a SIIJ. În seara asta am aflat – au mutat numărătoarea la Poliție… Uite, oamenii aceia și-au făcut treaba”, a declarat la TVR Marcel Ciolacu.

Ciolacu anunță referendum

„Informația este că dl Tudorache a câștigat alegerile. Tehnic, vom declanșa strângerea de semnături și referendum pentru a face alegeri în Sectorul 1. Presupun că dna Clotilde nu este bolșevică, ca pe timpul lui Stalin – nu contează cine votează, ci cine numără – și-și va da demisia, va pleca. Îi anunț cu tristețe că SIIJ nu se va desființa în 15 zile până ancheta va fi finalizată”, conchide liderul social-democrat.

Cookies