Prima reacție a lui Babasha după huiduielile primite la concertul Coldplay. „Nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate. Așa ceva este o dată în viață”

13 iun. 2024
2363 afișări
Prima reacție a lui Babasha după huiduielile primite la concertul Coldplay. „Nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate. Așa ceva este o dată în viață”
Prima reacție a lui Babasha după huiduielile primite la concertul Coldplay. „Nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate. Așa ceva este o dată în viață” | Sursă foto: Babasha/louismflr -Captură TikTok/Instabgram

Artistul Babasha a revenit cu un răspuns după ce seara trecută a fost huiduit când a cântat melodia „Păi Naa” în cadrul concertului Coldplay. Acesta a transmis că indiferent de toate huiduielile din lume, tot aș fi acceptat ofertat trupei britanice.

Răspunsul lui Babasha, după huiduielile de la concertul Coldplay

În cadrul primului concert susținut la București de trupa Coldplay, pe scenă a fost chemat și artistul în vârstă de 22 de ani Vlad Babasha. Melodia acestuia, „Pai Naa”, a fost postată pe platforma YouTube în urmă cu doar 11 zile și se află la acest moment pe locul 1 în topul tendințelor muzicale din România.

În acest context, trupa britanică a decis să îi contacteze pe impresarii tânărului și să îl invite pe acesta pe scenă. Babasha a spus că pentru el a fost o onoare și le-a transmis  oamenilor că ar fi acceptat, indiferent de câte huiduieli ar fi primit.

Vă salut pe toți! Sunt Babasha și aș vrea să revin și eu cu un răspuns pentru tot ceea ce s-a întâmplat, deși nu sunt în măsură să intru în discuții, tocmai fiind în centrul atenției acum. Nu vreau să creadă lumea că profit de așa ceva. Las oamenii la buna lor plăcere să judece situația.

Pentru cine nu știe, cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertele lor, cele de pe 12 și 13 iunie. Ei s-au uitat în topuri muzicale și m-au văzut pe mine. Ei personal i-au contactat pe impresarii mei.

Nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate, pentru că vorbim despre un alt nivel și, indiferent de toate huiduielile din lume, tot aș fi acceptat. Așa ceva este o dată în viață. Am avut și o probă de sunet înainte, pentru că așa este normal, cu Chris Martin personal. Lui i-a plăcut foarte tare de mine.

Cu toate astea, tânărul a recunoscut că nu se aștepta ca reacția oamenilor că fie una atât de rea.

Nu mă așteptam în viața mea să fie chiar atât de rău. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au luat apărarea. Sunt câteva persoane de la care nu mă așteptam.

Eu sunt doar un puști de 22 de ani care chiar muncește, zi și noapte, pentru un vis. Pentru cine nu înțelege, maneaua este rău famată doar din cauza rasismului, nu din cauza muzicii în sine.

Străinii ne apreciază, doar românii nu ne apreciază. 

În timpul concercului de seara trecută, Babasha a fost huiduit de o parte dintre cei prezenți la concert. O altă parte dintre oameni a ales să aplaude, încercând să acopere huiduielile și să încurajeze artistul. De asemenea, Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a continuat să îl acompanieze pe tânăr la clape, chiar și după ce mulțimea și-a arătat nemulțumirea.

La spectacolul de miercuri, 12 iunie 2024, au participat circa 50.000 de oameni, iar trupa va urca din nou pe scenă în această seară, 13 iunie 2024.

Babasha ar fi trebuit să cânte și astăzi cu trupa britanică, însă rămâne de văzut dacă tânărul va alege să urce iar pe scena de la Arena Națională.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies