Prima reacție a iubitei lui Vlad Voiculescu după demiterea de la Ministerul Sănătății. Laura Ștefănuț: „Fatidic și-au ales momentul sacrificiului”

14 apr. 2021
1121 afișări
Prima reacție a iubitei lui Vlad Voiculescu după demiterea de la Ministerul Sănătății. Laura Ștefănuț: „Fatidic și-au ales momentul sacrificiului”

Laura Ștefănuț, iubita lui Vlad Voiculescu, a scris pe Facebook despre situația demiterii din funcția de ministru al Sănătății al partenerului ei.

Prima reacție a iubitei lui Vlad Voiculescu după demiterea de la Ministerul Sănătății

„Fatidic și-au ales momentul sacrificiului. Într-o zi ploioasă, cu puțin înainte de Paște.

Oamenii pleacă, unii dispar cu totul, dar ideile și valorile rămân.”, a scris Laura Ștefănuț pe pagina sa de Facebook.

Cine este Laura Ștefănuț, iubita lui Vlad Voiculescu

Pe parcursul celor 10 ani de jurnalism, Laura Ștefănuț, în vârstă de 33 de ani, a scris pentru diverse publicații, începând cu postul de reporter la ziarul România Liberă și colaborând cu postul de televiziune germană ARD Studio Sudosteuropa Wien, și Digi 24, continuând cu publicațiile Casa Jurnalistului sau Decât o Revistă. Ulterior, aceasta s-a alăturat publicației Libertatea, unde a scris pe domeniul social.

De-a lungul carierei sale, Laura Ștefănuț a publicat în presa internațională precum Reuters, a primit bursă în programul Balkan Fellowship for Journalistic Excellence 2015 și pentru cercetare în SUA (Professional Fellow 2013). Aceasta a fost bursieră și la Institute for Human Sciences la Viena. Munca ei a fost folosită de Reuters, ARTE TV, IWM Post, Krautreporter și alții.

Totodată, Laura Ștefănuț a fost co-autoarea unor cărți și rapoarte pe tema mass-media, precum și membră a presei alternative din România.

Aceasta s-a implicat și în alte proiecte precum Think Outside the BoxCasa Jurnalistului și publicația Brrlog, iar în cadrul Galei Premiilor The Woman, aceasta a câștigat premiul The Woman Journalist of the Year.

 În același timp, promotor al drepturilor fundamentale ale omului, Laura Ștefănuț, pentru prima dată, a adus în atenția publică în anul 2011, abuzurile domestice asupra muncitoarelor filipineze.

Ca urmare a relației cu Vlad Voiculescu, Laura Ștefănuț a decis facă un pas înapoi din investigațiile jurnalistice și să se limiteze la publicarea de opinii, oferind consultanță pentru campania lui Vlad Voiculescu, atunci când acesta a candidat la Primărie. Motivele retragerii din investigațiile jurnaliste au fost explicate de aceasta într-un mesaj publicat pe pagina de socializare.

Sursă foto: Facebook/ Laura Ștefănuț

Cookies