Prima reacție a femeii înjunghiate în Gara de Nord din București. „Am mai fost amenințată de două ori, dar n-am luat în considerare”

01 mart. 2023
5007 Afișari
Prima reacție a femeii înjunghiate în Gara de Nord din București. „Am mai fost amenințată de două ori, dar n-am luat în considerare”
Prima reacție a femeii înjunghiate în Gara de Nord din București. „Am mai fost amenințată de două ori, dar n-am luat în considerare” | Sursă foto: Captură-Digi24

Femeia ce a fost înjunghiată în Gara de Nord din București cu un cuțit a oferit prima declarație după incident. Agresorul susține că ar fi avut o relație cu ea, însă victima informează că acest lucru nu este adevărat.

Atacatorul avea o obsesie pentru femeia înjunghiată în Gara de Nord

Anchetatorii au transmis că bărbatul care a înjunghiat o femeie în Gara de Nord din București făcuse o obsesie pentru aceasta, susținând că ar fi avut o relație cu victima.

Femeia a oferit primele declarații pentru Antena 3 CNN. Aceasta spune că nu a avut nici o relație cu individul.

N-am avut niciodată o relație cu el, doar că el se îndrăgostise de mine foarte mult, dar eu nu puteam să fiu cu el, că aveam familie, aveam copii. Probabil că a devenit obsedat de mine și din gelozie sau ură, nu știu ce a fost în capul lui, m-a rănit.

Probabil că din cauza alcoolului sau nu știu ce a fost în capul lui de m-a atacat, a declarat victima.

Femeia a informat că îl știa bine pe bărbatul care a atacat-o. Acesta a insistat multă vreme pentru a avea o relație.

Am mai fost amenințată de două ori, dar n-am luat în considerare. A fost o dată verbal, nu am luat în considerare, a doua oară a fost cu cuțitul, mai declarat victima înjunghiată.

Aceasta a mai declarat că bărbatul a înjunghiat-o de trei ori. Atacatorul a încercat să îi aplice acesteia cinci lovituri de cuțit, însă de două ori nu a nimerit-o.

Femeia a suferit răni grave și a fost transportată la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”. Victima, în vârstă de 31 de ani, a fost înjunghiată în zona toracelui și a brațului cu care a încercat să se apere de lovituri.

La acest moment, starea sa este stabilă.

Bărbatul a fost arestat preventiv

Incidentul a avut loc în data de 25 februarie 2023, în jurul orei 17:00, la una dintre intrările Gării de Nord din București. Atacatorul, un bărbat în vârstă de 52 de ani, s-a năpustit cu un cuțit asupra victimei sale.

Acesta i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit în zona toracelui și gâtului. În apărarea femeii a intervenit și o persoană ce se afla în apropiere, care a reușit să în îndepărteze pe bărbat.

Organele de poliție sosite la fața locului au reușit să îl imobilizeze pe agresor, iar acesta a fost reținut preventiv pentru 30 de zile.

Inculpatul a fost inițial reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind admisă propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile formulată de procurori, potrivit informațiilor transmise într-un comunicat de presă de Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Cercetările în această cauză sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Poliția Capitalei – Serviciul Omoruri.

Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional:

Cookies