Prima reacţie a Elenei Udrea după arestarea lui Mircea Băsescu

de:
22 iun. 2014
1 Afișari
Prima reacţie a Elenei Udrea după arestarea lui Mircea Băsescu

”Preşedintele Traian Băsescu a reuşit să ducă la îndeplinire principalul proiect pe care l-a propus românilor în 2004: independenţa Justiţiei. Din păcate, a fost nevoie de cazul fratelui Preşedintelui pentru ca toată lumea să se convingă de acest adevăr”, a declarat Elena Udrea, conform realitatea.net.

Preşedintele PMP a avut o replică şi pentru Călin Popescu Tăriceanu, cel care ieri transmitea că, cităm, autorul moral al infracţiunilor comise de Mircea Băsescu este Preşedintele României şi nu ne-ar surprinde să aflăm că este şi infractor.

„Cât despre teoria privind demisia şefului statului, culmea este că în fruntea statului până la alegeri ar veni un om precum Călin Popescu Tăriceanu, care în 2005 făcea trafic de influenţă pe „bileţele roz” în favoarea prietenilor săi certaţi cu legea. „

Elena Udrea l-a taxat şi pe Klaus Iohannis. Preşedintele interimar al PNL spunea că în locul lui Traian Băsescu, ar fi demisionat după scandal. 

„Domnul Iohannis crede că îl poate păcăli pe Traian Băsescu aşa cum l-a păcălit pe Antonescu să îşi dea demisia. Ar fi mai decent dacă s-ar gândi în context, la propria renunţare la candidatură, ţinând cont că ideea de a fi mare politician la Bucureşti i-a dat-o Voiculescu, la Grivco, în 2009, când se dorea a fi prim-ministru”. 

Cookies