Prima ninsoare aruncă Bucureştiul în haos. VEZI LISTA ARTERELOR CU RISC MAXIM DE ACCIDENTE

de:
16 dec. 2010
1 afișări
Prima ninsoare aruncă Bucureştiul în haos. VEZI LISTA ARTERELOR CU RISC MAXIM DE ACCIDENTE

Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să şofeze prudent şi să păstreze distanţa între autovehicule pe Bulevardul Timişoara, în zona pasajelor Muncii şi Fundeni, în zona Academiei Militare, a Autogării Filret, pe Şos. Cotroceni, str. Izvor şi pe Podul Grant, unde carosabilul este acoperit cu polei.

Pentru a evita eventualele accidente, Brigada Rutieră a Poliţiei Capitalei solicită conducătorilor auto să reducă viteza de deplasare, să îşi asigure o bună vizibilitate prin curăţarea parbrizului, lunetei şi a geamurilor laterale, să se asigure că ştergătoarelor de parbriz funcţionează corespunzător şi că sistemul de climatizare şi dezaburire este funcţional, să folosească adecvat sistemul de iluminare-semnalizare pentru a vedea şi a putea fi văzuţi în trafic, să păstreze o distanţă suficient de mare faţă de alte maşini pentru a putea opri in condiţii de siguranţă, să echipeze autovehiculul cu pneuri corespunzătoare, să evite frânările şi virajele bruşte şi să utilizeze cu precădere frâna de motor.

De asemenea, pietonilor li se recomandă să circule numai pe trotuare, iar traversarea străzii să o facă prin locurile semnalizate şi marcate corespunzător, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi.

Atenţie unde vă parcaţi maşina! Maşinile care îngreunează deszăpezirea vor fi ridicate de autorităţi. Vezi în ce zone vor acţiona utilajele de deszăpezire.

Cookies