LA MINE-N CARTIER

Prima măturătoare 100% electrică, testată în premieră pentru România, de Romprest FOTO

Măturatoarea electrică ZE, testată de ROMPREST în parteneriat cu Compania Gradinariu, a salubrizat Bd. Kiseleff, P-ţa Victoriei, Calea Victoriei, P-ţa Romană și P-ţa Universităţii, joi, 30 aprilie. 

Utilajul ecologic mătură şi curăţă cu mai puţin praf, este extrem de silenţios și fără emisii de CO2, protejând astfel mediul înconjurător.

Măturătoarea 500 ZE, destinată curăţeniei urbane, funcţionează cu o baterie Lithium-Ion, nu poluează, iar costurile de operare sunt mult reduse faţă de utilizarea unui combustibil convenţional. Principalele sale avantaje sunt: 8 ore de operare efectivă / încărcare, nivelul redus de zgomot la tranzitare, nivel zero pentru CO2 şi alte emisii, consum de apă redus şi performanţe maxime în măturarea oraşelor.

„Compania Romprest investeşte constant în cele mai noi tehnologii şi echipamente din punct de vedere al exigenţelor normelor de exploatare şi consum (Euro 6), fiind prima companie de profil din România care are ocazia să testeze măturătoare 100 % electrică în Bucureşti. Promovăm, prin politica de management general, conceptul de dezvoltare durabilă la toate nivelurile organizaţiei şi ale comunităţii, prin conservarea, protejarea şi îmbunătăţirea calităţii mediului, protejarea sănătăţii oamenilor”, a precizat Sorin Velicu, Director Operaţional, Romprest.

Designul inovativ oferă o capacitatea a containerului de gunoi de 0.75mc, o lăţime de măturare de 1900 mm, un diametru de intoarcere de 2,05 m, o inălţime de 2 metri, un joystick de control al periilor, o greutate redusă, ceea ce oferă posibilitatea de a se deplasa oriunde fără să deterioreze suprafeţele.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button