Prima măsură după ce un Amstaff fără lesă a sfâşiat pe stradă un câine de companie VIDEO

de:
11 iun. 2019
2 afișări
Prima măsură după ce un Amstaff fără lesă a sfâşiat pe stradă un câine de companie VIDEO

Scene de groază au fost surprinse pe o stradă din sectorul 2 din Bucureşti, unde o femeie şi câinele său au fost atacaţi de un câine de luptă Amstaff, care umbla liber pe stradă, fără lesă sau botniţă.

Potrivit legii, botniţa şi lesa în cazul câinilor scoşi pe stradă sunt obligatorii, însă nu pentru toată lumea, se pare. Un câine Amstaff aproape a ucis un câine de companie, după ce a atacat furibund. Stăpâna animalului atacat a făcut tot ce a putut să-şi salveze câinele, însă nu a putut să-l scoată repede din colţii Amstaff-ului.

În cele din urmă, mai mulţi muncitori au intervenit şi au potolit cu greu câinele Amstaff. Femeia care avea în grijă dulăul ar fi declarat la Poliţie că animalul a scăpat din curte când ea venea de la serviciu şi a deschis poarta. Ar fi încercat să-l prindă însă nu a reuşit.

Potrivit legii, atât femeia cât şi proprietarul câinelui for plăti câte 50 de lei. Măsura exactă constă într-o amendă de 500 de lei, care dacă este plătită în termen de 15 zile devine 50 de lei.

Este prima măsură concretă luată în acest caz, până la ora publicării acestui articol. Totuşi, este posibil şi ca alte sancţiuni să urmeze, ancheta aflându-se într-un stadiu incipient.

Cookies