Prima maşină sport 100% electrică din lume ajunge la Bucureşti

de:
23 aug. 2011
0 Afișari
Prima maşină sport 100% electrică din lume ajunge la Bucureşti

Bucureştenii care vor să vadă ”live” cum arată prima maşină sport electrică din lume, Tesla Roadster, o pot admira şi fotografia miercuri seară, în jurul orei 20.00, pe Calea Victoriei, la Grand Hotel Continental Bucureşti.

Prima maşină sport 100% electrică din lume ajunge în Capitală datorită turneului „Tesla goes East”, eveniment care a debutat pe 15 august. Turul are ca scop popularizarea conceptului de maşină 100% eco, cu zero emisii de dioxid de carbon (CO2).

Tesla Roadster a fost prezentată şi publicului din Arad şi Sibiu, pe 21 şi respectiv 22 august, când a putut fi cercetată îndeaproape în faţa Hotelurilor Continental Forum. Maşina eco ajunge, miercuri, şi în Bucureşti, pe Calea Victoriei nr 56.

Cei care vor să afle mai multe informaţii despre autoturismul sport electric pot discuta direct cu şoferul maşinii, Rafael De Mestre, care se află la volanul acestui automobil de la începutul turneului.

Pentru găzduirea automobilului, Grand Hotel Continental Bucureşti a fost dotat şi cu prize speciale pentru alimentarea maşinilor electrice.

Lanţul Continental Hotels a fost înfiinţat în anul 1991, şi s-a axat încă de la început pe furnizarea unor servicii de trei şi patru stele pe segmentul turismului de business. Prin relansarea în 2009 a Grand Hotel Continental din Calea Victoriei a fost adaugată lareţeaua Continental Hotels şi o unitate de cazare de cinci stele.

Cookies