Prima linie de tramvai care va lega Bucureștiul de Ilfov. Orașul Pantelimon anunță un acord cu Primăria Sectorului 2

25 mart. 2022
22145 Afișari
Prima linie de tramvai care va lega Bucureștiul de Ilfov. Orașul Pantelimon anunță un acord cu Primăria Sectorului 2

Orașul Pantelimon va avea linie de tramvai, în urma încheierii unui acord cu Primăria Sectorului 2, fiind astfel prima conexiune de transport electric dintre București și o localitate din Ilfov.

Infrastructura de tramvai se va extinde pe Șoseaua Pantelimon din Sectorul 2 și Bulevardul Biruinței din orașul Pantelimon, până la intersecția dintre DN3 și Șoseaua de Centură București.

În prezent, legătura rutieră cu transport public între București și Pantelimon se face cu microbuze sau cu linia regională R454.

„Vestea cea bună a sosit în urma încheierii acordului dintre Primăria Sectorului 2 București și Primăria orașului Pantelimon, ce a fost aprobat în Consiliul General al Municipiului București.

Proiectul vizează începerea realizării documentațiilor cadastrale, urbanistice, tehnice și economice și a lucrărilor de interes local pentru extinderea infrastructurii de tramvai pe Șoseaua Pantelimon din sectorul 2 al Bucureștiului și Bulevardul Biruinței din orașul Pantelimon, până la intersecția dintre DN3 și Șoseaua de Centură București., scrie Primăria Pantelimon.

  • Te-ar putea interesa și:

A fost legată la rețeaua de autobuze STB o zonă centrală a Bucureștiului fără conexiuni de transport

Vehiculele STB, la control inopinat. Autobuze, tramvaie și troleibuze, oprite astăzi să intre în trafic. Șefii instituției, chemați la sediul ANPC

Tramvaie noi prin București. Directorul STB spune pe ce linie vor circula primele unități

STB: 200 de șoferi au propunere de concediere, după greva de 5 zile din ianuarie. Final de anchetă

Cookies