BAZAR

Prima imagine cu Elena Udrea în arest la domiciliu

IMAGINEA postată de Ruxandra Dragomir:

Magistraţii Curţii Supreme au decis să înlocuiască arestul preventiv cu arestul la domiciliu pentru deputatul Elena Udrea. Fostul ministru a părăsit marţi seară, în jurul orei 20.00, arestul Poliţiei Capitalei, unde a stat timp de o săptămână.

Potrivit deciziei, Udrea nu are voie să vorbească cu Dorin Cocoş, Dinu Pescariu şi cu Ana Maria Topoliceanu sau membri ai familiilor acestora, în mod direct sau indirect, şi nici să divulge sau să redea în presă sau pe reţelele sociale informaţii din cauza penală.

Instanţa îi atrage atenţia că în caz de încălcare a oricăreia dintre aceste obligaţii se poate dispune din nou arestarea ei preventivă.

Arestul la domiciliu a fost dispus pentru perioada 17 februarie – 17 martie inclusiv, pentru fapta de trafic de influenţă, în legătură cu denunţul lui Dinu Pescariu.

Fostul ministru Elena Udrea se află în arest din seara zilei de 10 februarie, când a fost reţinută de procurorii DNA, în ziua următoare ea fiind arestată prin decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în dosarul Microsoft.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button