BAZAR

PRIMA FOTOGRAFIE cu Traian Băsescu şi nepoata lui

O fotografie în care şeful statului apare ţinându-şi în braţe nepoţica a fost postată, duminică, pe contul de Facebook „Alături de preşedintele nostru”, la scurt timp după ce Traian Băsescu şi-a vizitat fiica, pe Elena Băsescu, la Spitalul Universitar, scrie Mediafax.

În fotografie apare preşedintele îmbrăcat într-un halat alb, ţinându-şi în braţe nepoţica.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la ieşirea din Spitalul Universitar, unde fiica sa, Elena, a născut o fetiţă, că este bucuros că a primit „nobilul titlu de bunic”, iar nepoţica sa, despre care a spus, râzând, că seamănă cu el, este sănătoasă şi „deja a supt”.

Întrebat cu cine seamănă copilul, Băsescu a răspuns: „Cu mine, sigur. Se vede, că s-a şi grăbit să iasă”. Şeful statului a adăugat apoi că sentimentul este extraordinar, precizând că nepoţica a primit la naştere nota 9.

Băsescu a spus că naşterea a fost prematură, copilul fiind aşteptat peste trei săptămâni, dar doctorii au decis că este mai bine ca operaţia să aibă loc la acest moment. „Mă bucur că e sănătoasă, că a supt deja, ceea ce e foarte bine”, a spus Băsescu, precizând că medicii au spus că fiica sa va mai rămâne în spital „două-trei zile”.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button