ȘTIRI

Prima ediţie a Bucharest Pet Exhibition – Expoziție de animale de companie, de vineri, la ROMEXPO

 Expoziția își propune să fie atât o platformă de expunere, cât și un spațiu de vânzare, oferind participanților ocazia de a vedea diverse animale de companie, rase comune, dar și specii rare, beneficiind de îndrumarea specialiștilor în luarea deciziei de cumpărare. Printre expozanți se vor număra și producători și distribuitori de hrană și accesorii pentru animale, cabinete de medicină veterinară, edituri, asociații în domeniu și ONG-uri active în protecția animalelor, informează digi24.ro.

Se anunţă astfel trei zile în care vedete vor fi animalele de companie, dar și vizitatorii care vor fi implicați în activitățile organizate. Nu vor lipsi concursurile, competițiile de agility și dog dancing pentru câinii de rasă, demonstrațiile de dresaj, dar și workshop-urile pe tema animalelor de companie.

Digi Animal World a anunţat, de asemenea, că va fi prezent, în acest weekend, la prima expoziţie de animale de companie organizată de Romexpo.

Pe toată durata Bucharest Pet Exhibition, Digi Animal World va fi prezent cu activităţi speciale. Special pentru cei mici, sâmbătă, la târg, vine mascota Digi Animal World, iar de la 12:00 la 15:00, la standul televiziunii, cei mici vor fi răsfăţaţi cu şedinţe de face-painting. După-amiaza este rezervată atelierului de creaţie, care va fi însoţit de proiectarea unor documentare captivante. La final, cele mai frumoase planşe vor fi premiate.

Duminică, Digi Animal World încheie târgul cu fotografii magnetice oferite tuturor vizitatorilor care vor solicita una, în intervalul orar 12:00 – 18:00, precum şi cu alte activităţi interactive. Tot atunci va fi prezentă şi Miruna de la „Jurnal pentru copii”, emisiunea de la Digi24, care se va asigura că totul merge ca pe roate şi că distracţia va fi în toi pe toată durata evenimentului, anunţă reprezentanţii postului.

Bucharest Pet Exhibition, prima expoziţie de animale de companie organizată de Romexpo, va avea loc în perioada 27 februarie – 1 martie, în pavilioanele C1, C2 şi C3.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button