Prima ediție „Vine CHEFul”,AZI, MARȚI, 10 MARTIE. Povestea unui restaurant italienesc la VINE CHEFul

de:
10 mart. 2015
2 Afișari
Prima ediție

VINE CHEFul, DEBUT la PRO TV, MARȚI, 10 MARTIE. Transformarea va fi una de succes, de la meniu, la service, la design interior și exterior sau food sampling pentru atragerea clienților, scrie radardemedia.ro.

De opt ani de zile, restaurantul este singura preocupare a Elenei. Deși își consideră personalul o a doua familie, Elena a avut parte de surprize neplăcute: o parte din personal a plecat subit, fără un anunț prealabil. Pentru a-și ajuta mama, fata acesteia lucrează acum ca ospătăriță, cu jumătate de normă.

În urmă cu doi ani, restaurantul a intrat într-un declin. Tot mai multe restaurante și cafenele au apărut în zona în care acesta este amplasat, competiția devenind din ce în ce mai acerbă. Efectul secundar a fost devastator: din ce în ce mai puțini clienți, încasări tot mai mici, datorii tot mai mari.

PRIMA EDIȚIE „VINE CHEFul!”, la PRO TV, MARȚI, 10 MARTIE. Pe lângă numărul mare de restaurante și cafenele din zonă, un alt aspect deloc favorabil afacerii este lipsa terasei care, în trecut, era vizibilă din bulevard. În cursul anului trecut, autoritățile locale au hotărât demolarea terasei din stradă, vizibilitatea restaurantului fiind redusă considerabil.

in momentul în care a ajuns în zona restaurantului, Chef Victor Melian a observat lipsa unei semnalistici corespunzătoare. Un restaurant retras, cu o intrare asemănătoare cu cea a unei scări de bloc.

După ce a făcut cunoștință cu personalul, Victor nu a putut trece cu vederea detaliile inestetice precum cabluri care atârnă sau corpuri de iluminat poziționate necorespunzător.

PRIMA EDIȚIE „VINE CHEFul!”, la PRO TV, MARȚI, 10 MARTIE. „La prima discuție cu Elena, mi-a declarat tare și răspicat: cea mai bună mâncare din zonă se găsește în restaurantul ei, alături de cele mai bune prețuri și de cel mai profesionist personal. Totul era minunat în viziunea ei. Nu aveam cum să fiu de acord cu ea! Localul era pustiu, deși este localizat pe bulevardul Decebal, una dintre cele mai bune zone ale Capitalei”, a declarat Victor.

Cookies