Prima dovadă că ONJN a început să acorde amenzi pariorilor

de:
20 oct. 2015
1 Afișari
Prima dovadă că ONJN a început să acorde amenzi pariorilor

COMUNICATUL DE PRESĂ transmis marţi:

„Treaba stă cam aşa…. am primit amendă 5000ron pe care o pot contesta în 15 zile… eu ştiu doar rulajul, nu depuneri, nu retrageri. Şi am aflat şi ceva inedit, că sunt în top 200 România cu rulaj de 123 de mii de lire. Din 10-30 septembrie şi au zis că sunt 56 de mii de amenzi… mai era unu lângă mine cu un rulaj de 7.000 de euro pe nu ştiu ce site de poker”. – Utilizatorul Zapp pe PariuriX.com

Din câte se pare amenzile despre care s-a tot vorbit la TV în ultima perioadă n-au avut doar scopul de a panica lumea şi iată că avem şi dovada. O amendă primită de către unul dintre utilizatorii site-ului nostru PariuriX.com. El a fost înştiinţat telefonic în cursul săptămânii trecute să se prezinte astăzi la sediul ONJN din Bucureşti.

Când a ajuns acolo i s-a prezentat pariu cu pariu tot ceea ce a jucat în perioada 10-30 septembrie la Bet365. Respectivul a încasat amenda minimă, de 5.000 RON, asta deşi cei de la ONJN i-au spus că a avut un rulaj care se situează în Top 200 din România la Bet365 în perioada amintită mai sus.

Din câte se pare sunt peste 56.000 de persoane amendate. Aceeaşi persoană care a postat amenda pe forumul nostru a spus că lângă el mai era şi un jucător la un site de poker (foarte probabil Party Poker) care a fost de asemenea amendat pentru un rulaj de 7.000 de euro.

Discuțiile pe forum au explodat și se discută la foc automat. Așteptăm un comunicat oficial de la ONJN care să aducă lumină în acest caz. Au început să aplice amenzi sau nu? Adevărul și ultimele informații le aflați pe forumul PariuriX.com direct de la pariorii care sunt vizați de ONJN.

Mai multe detalii puteți afla pe forumul pariurix.com unde doar în ultimele 24 de ore s-au publicat peste 1000 de mesaje de la pariori din toate orașele din țară și nu numai.

CEI CARE DORESC SĂ PARIEZE ONLINE LEGAL O POT FACE LA AGENȚIA DE PARIURI UNIBET, AVEȚI BONUS EXCLUSIV 100% DOAR PRIN PARIURIX.COM

LICENȚĂ obținută prin Decizia Nr. 2164 din 28.08.2015

UNIBET a câșigat în 2015 2 premii IGA – Internațional Gaming Awards. Unul pentru cea mai bună agenție de pariuri sportive online și un premiu pentru cel mai bun serviciu de pariuri live online.

DOAR PRIN PARIURIX.COM ai un bonus exclusiv de 100% în loc de 50% sub formă de pariu gratuit. Astfel dacă pierzi primul pariu până la 150 de RON îți priești bani înapoi.

Link-ul special pentru a primi de două ori mai mulți bani după înregistrare este : https://pariurix.com/links/bonus-unibet.php

Memorați link-ul și nu uitați să îl oferiți prietenilor care vor să parieze online. Ar fi păcat să nu obțină și ei 100% banii înapoi dacă pierd primul pariu în loc de 50%.

Cookies