ARHIVA B365

Prima declaraţie a lui Dan Voiculescu, din închisoare

Într-o postare pe blogul personal, Dan Voiculescu, condamnat la 10 ani de închisoare pentru spălare de bani, susţine că este o victimă a lui Traian Băsescu.

„Nu e uşor ca după o viaţă de muncă, efort şi responsabilitate să plăteşti pentru ceva ce nu ai făcut. În acelaşi timp, nu e greu ştiind cauza pentru care lupţi. De oriunde voi fi, voi apăra libertatea presei şi voi lupta împotrivă dictaturii lui Băsescu”, scrie fondatorul PC, citat de gândul.info.

Totodată, el sugerează că încarcerarea sa are legătură cu trustul de presă pe care îl patronează. „Sunt îngrijorat însă că presa din România, obsedată de rivalităţi, consumată de mize financiare şi politice, ratează un moment decisiv pentru garantarea propriei libertăţi. Cei care au folosit cazul Voiculescu pentru a servi un sistem de presiune care a încălcat deja voinţa liber exprimată a 87% dintre români, sunt naivi şi refuză să vadă ameninţarea”, spune el.

„ Voi continua ce am început : lupta împotriva lui Băsescu Traian şi a sistemului său dictatorial”, conchide Voiculescu.

Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare în cazul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare, prejudiciul constatat de procurori fiind de 60 de milioane de euro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button