Primă de 21.000 de euro pentru șeful de la infrastructură din Primăria Sectorului 5 . „La ce efort am depus, am meritat-o”

07 iul. 2022
362 Afișari
Primă de 21.000 de euro pentru șeful de la infrastructură din Primăria Sectorului 5 . „La ce efort am depus, am meritat-o”
Primă de 21.000 de euro pentru șeful de la infrastructură din Primăria Sectorului 5 . „La ce efort am depus, am meritat-o” | Sursă foto: Captură YouTube.

Directorul companiei publice Infrastructură Sector 5 SA – București, Florin-Niculae Titică, a încasat în luna iunie în total 20.000 de euro net. Mare parte din această sumă a fost oferită ca și primă, pentru performanțele avute.

Primă de 21.000 de euro, pentru directorul companiei publice Infrastructură Sector 5 SA

Conform unei anchete realizată de Libertatea.ro în luna iunie a acestui an, Florin-Niculae Titică, directorul companiei Infrastructură Sector 5 SA – București a încasat o primă de 21.000 de euro brut. După plata impozitului, acesta a rămas cu suma de 16.000 de euro net.

Impozitul pe care Infrastructură S5 SA – București este de 21,15%, mai mic decât ar fi media în România. Acest lucru se datorează faptului că această companie este declarata drept una care operează în construcții, având din acest motiv facilități fiscale.

Directorul Florin-Niculae Titică nu este singurul care a încasat astfel de prime. Șapte membri ai Consiliului de Administrație, alături de președintele acestuia au primit fiecare prime de câte 28.461 de lei, adică circa 5.600 de euro brut.

Singurii care nu au beneficiat de astfel de bonusuri sunt trei cenzori, secretarul Consiliului de Administrație și secretarul Adunării Generale a Acționarilor.

„Am primit această primă pentru performanțe”

Florin-Niculae Titică a recunoscut autenticitatea statul de plată ce prezintă suma extrem de mare încasată drept primă. Acesta a declarat de asemenea, că suma primită a fost una bine meritată.

„Am primit această primă pentru performanțe, am atins niște indicatori prevăzuți în contract”, a declarat Florin-Niculae Titică pentru Libertatea.

Directorul susține că prima a fost rezultatul efortului depus. Acesta a declara că atunci când a preluat compania se afla în pierdere, iar el a reușit să o aducă pe profit.

Încă din 2009 Titică a lucra mereu în subordinea lui Cristian Popescu Piedone. Acesta a ocupat următoarele funcții:

  • Director Piețe din Sectorul 4,
  • Director tehnic ADPP Sector 4,
  • Consiliul Local Sector 5,
  • Directorul Infrastructură S5 SA, din anul 2021.

În data de 4 iulie 2022, Florin-Niculae Titică și-a dat „demisia de onoare” din funcția de director al companiei Infrastructură S5 SA.

Compania Infrastructură S5 SA a fost fondată în anul 2019. În cadrul acesteia 99% din acțiuni sunt deținute de Consiliul Local al Primăriei Sectorului 5, iar 1% aparțin Centrului Cultural Ștefan Iordache, din subordinea administrației publice.

Cookies