ȘTIRI

Prima Dată @ Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe #2

Prima Data

De Michal Walczak
Traducerea: Sabra Daici
Cu: Ioana de Hillerin, Gabriel Rauta

Regia: Radu Dragomirescu
Producător: Casa de avocatură „Pachiu şi asociaţii”, Fundaţia Culturala Parter
Durata: 1h 25min
Rezervări: Teatrul Arca (La Scena) Calea Călăraşi nr. 55 / 0727 79 53 80 /teatrularca@gmail.com

Trăim într-o lume în continuă schimbare. Paradigmele se schimbă peste noapte. Adevărurile de ieri sunt bullshiturile de azi. Nimeni nu poate prezice cum va arăta lumea mâine. Există o asemenea răsturnare şi la nivelul sexelor, o transformare care-i afectează şi pe bărbaţi şi femei, care afectează rolurile ţi relaţiile dintre ei. Statisticile arată că între 33%-50% dintre cuplurile căsătorite ajung la divorţ. Intre 33% şi 50% ! Şi totuşi toţi când se însoară sunt convinşi ca lor n-o să li se întâmple. De ce sunt din ce în ce mai multe relaţii în jurul nostru care eşuează? Sunt schimbările prea rapide şi creierele noastre ajung să nu mai ţină pasul cu felul în care arată lumea astăzi?

 
Maratonul Teatrului Independent adună 43 de spectacole de teatru din Bucureşti, Cluj, Sibiu, Tg. Mureş, Bacău. O selecţie din cele mai bune producţii independente profesioniste şi ale şcolilor de teatru. Maratonul se va desfăşura în 11 spaţii de joc: Godot Cafe-Teatru, Teatrul de Comedie – Sala Nouă, Teatrul Arca din cadrul La Scena, Teatrul Apropo, Teatrul Tabu/Legere Live, unteatru, Teatrul LUNI de la Green Hours, Teatrul În Culise, Club UNITER, Teatrul de Sufragerie şi Sala ArCuB.
 

Cel ce va decide câştigătorii acestei ediţii a Maratonului  – adică juriul „suprem” – este chiar publicul, pe baza voturilor. Se vor organiza zilnic tombole cu premii pentru participanţii la vot.

 

Preţul unui bilet, valabil pentru o singură reprezentaţie, este de 5 lei.

Biletele pot fi procurate  de la teatrele organizatoare. 

Mai multe informaţii despre lista completă a spectacolelor şi programarea acestora pe www.teatrul.ro


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button