Prima clasă cu PROFIL TENIS din România va purta numele SIMONEI HALEP. GALERIE FOTO

de:
09 iun. 2015
2 Afișari
Prima clasă cu PROFIL TENIS din România va purta numele SIMONEI HALEP. GALERIE FOTO

Simona Halep a participat luni la inaugurarea a două terenuri de tenis de câmp, construite de primarul Sectorului 2, Neculai Onțanu, la Liceul Teoretic „Traian”.

f

Cele două terenuri profesioniste de tenis de câmp pe terenul de sport al Liceului teoretic „Traian” au fost realizate ca baza materială pentru antrenament şi competiţii pentru elevii din clasa a V-a, care din această toamnă vor învăţa la clasa specială ce va purta numele „Simona Halep”.

Simona Halep a schimbat câteva mingi cu iubitorii de tenis înscriși în clasa a V-a cu profil „tenis”, clasă ce îi va purta numele. Clasa cu profil „tenis” de la Liceul Teoretic Traian din Bucureşti va avea 30 de locuri.

f

f

Simona Halep a oferit și autografe micilor sportivi iubitori ai tenisului.

f

„Elevii înscrişi în această clasă vor învăţa şi apoi vor practica tenisul de câmp şi poate mai târziu, de ce nu, pot deveni viitori campioni la marile campionate mondiale de tenis de câmp”, potrivit Primăriei Sectorului 2

De-a lungul mandatelor primarului Neculai Onțanu au fost dezvoltate și modernizate alte:
• Zece săli de sport în incinta unităților de învățământ din sectorul 2,
• Șase terenuri de sport în parcurile sectorului 2,
• Terenuri de fotbal, baschet, volei în incinta unităţilor de învăţământ,
• Un bazin de înot la Şcoala Gimnazială numărul 25 .

f

La realizarea celor două terenuri de tenis a contribuit, alături de Primăria Sectorului 2 şi Compania Dedeman, care a răspuns prompt invitației de a finanța o parte din investiție, anunță autoritățile locale.

Cookies